Így, ha a magyar futballválogatott nyer Walesben, ott lehet a 2020-as Eb-n. A magyar labdarúgó-válogatott a spliti 3-0-s vereség után Azerbajdzsánt fogadta, és legyőzte. Az Európa-bajnoki selejtező hazai szakasza ezzel a meccsel lezárult, Cardiffban kell november 19-én kivívnia a továbbjutást a mieinknek.

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte vasárnap a vendég azeri csapatot a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportjában feljött a második helyre, és életben tartotta kijutási reményeit.

A győztes találatot a tizedik percben Korhut Mihály szerezte egy 28 méteres bombagóllal.

A magyarok hetedik mérkőzésükön is megőrizték hibátlan mérlegüket az azeriekkel szemben, de most először csak minimális különbséggel nyertek.

Marco Rossi együttese sikerével két ponttal megelőzte Szlovákiát, amely azonban egy meccsel kevesebbet játszott, de ha novemberben nem nyer a világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégeként, akkor a magyarok úgy léphetnek pályára a november 19-i zárókörben Wales otthonában, hogy győzelemmel kijutnak a részben budapesti rendezésű 2020-as Eb-re.

Forrás: Index, MTI

Címlapkép: MTI/Czagány Balázs

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hoztuk!?!?! Inkább a bíró hozta nekünk.
A sokadik ismétlés után is a hasa volt az azerinek és nem a keze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fantomasz
Aki ért a footbalhoz az láthatta hogy a vége felé nem kéz , hanem les volt ,ha a fickó nem ér hozzá és talán bemegy az akkor érvényes gól lett volna .
A válogatott 35 prcet futbalozott úgy ahogy elvárt a 90 ből :-((( egy nagyon gyenge átütő erő nélküli antitaktikus egyéni tekinikáktól mentes azerbajdzsáni
válogatott ellen . Welsben ez harmat kevés lesz ! :-((((((((
Fantomasz
Karácsony -Tarlós 49-45 nanyugdíj lesz ? M i van albínó pestishordozópatkányvédő fidesz kiollaboráns ?
simmering73
A bíró volt az adu ász. Azeri színvonalon a magyar foci. És ezek akarnak tovább jutni? Minek?
Yoda69
Ja es az is jelzeserteku hogy a 92.percben a jatekvezeto nem adott meg egy szabalyos golt az Azerieknek. Azzal a gollal mar bucsut intehettunk volna az EB-nek. A wales pedig megrakta a Horvatokat, akik minket utottek ki 3_0-ra. Es veluk jatszunk idegenben.
Fel van adva a lecke Rossi nagymesternek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.