Győzelemmel zárult a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni küzdelme – köszönhetően a bíró hatalmas tévedésének. A mérkőzés 91. percében Azerbajdzsán egy szabadrúgás után betalált a magyar kapuba. A holland játékvezető akkor egy sárga lap kíséretében elvette az azerbajdzsáni gólt, így véglegesítve a magyar győzelmet.

Ezt mondta bíró, miután visszanézte a meg nem adott azeri gólt

Döntését az azeriak részéről hatalmas felháborodás fogadta – joggal. A csapat edzője, Nikola Jurcevic mérgesen ki is fakadt, amiért elvették a jogosnak vélt góljukat.

„Gratulálok a magyaroknak, sok sikert kívánok nekik a folytatásra. Ezzel együtt nehéz szavakat találnom, mert hihetetlen hibát követett el a játékvezető. Mindenki tudja, hogy szabályos gólt vettek el tőlünk az utolsó pillanatban. Jobbak voltak a magyarok, elismerem, ettől függetlenül szabályos gólt szereztünk, így megérdemeltük volna az egy pontot. Most nagyon dühös és csalódott vagyok”

– idézte az MTI Nikola Jurcevic szavait.

Dennis Higler játékvezető visszanézte a mérkőzést, és elismerte, hogy hibázott. Bocsánatot is kért Nikola Jurcevic azeri szövetségi kapitánytól a tévedése miatt.

Nyilvánvaló, ha a videóbíró-rendszer is lett volna a vasárnapi mérkőzésen, nem magyar győzelemmel, hanem döntetlennel zárult volna az összecsapás.

(Fotó: MTI/Czagány Balázs)

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A csutinak ez sokba kerülhetett, de a következő lépcsőfokon elverik a magyar csapatot mint a videón a pacák a répáját !!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Hát ezért kell a videóbíró rendszer!!!
CsipkeRózsa
Ezt az eredményt kaptuk ráadásként a baltás kiengedéséért.
Fantomasz
Emléxik még valaki a skót bíróra akit patás ördögként jelent meg a Magyar sajtóban ?
Gerát egyértelműen felrúgták a 16-oson belül a Törökök ellen , kifelé itélt és a gerzsont kiállította szimulálásért .
Na most ezt kaptuk vissza .( feltéve ha nem volt ez les ) Üdvözlöm a döntést !
papa.49
A csutinak ez sokba kerülhetett, de a következő lépcsőfokon elverik a magyar csapatot mint a videón a pacák a répáját !!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jesz
" ezt mondta bíró"...legalább azt a qurva "a" betűt ne hagyná ki a firkász...nem hasogassa a fülét?
papa.49
@simmering73: Ehhez nincs mit hozzátenni !!!
Csizmás Kond
...videobíró...amíg nem volt ilyen mindenrészletet körbefogó tévéközvetítés nem kellett videóbíró sem, de mivel most minden szögből filmeznek ezért ugyanúgy kell bíráskodni is.
relatív
Egy gól akkor gól, ha a bíró megadja ! :)))

Ahol a bíró állt, úgy láthatta, hogy kezezés történt, így jól döntött.

A ' videó-bíráskodás ' egy olyan lehetőség, ami a nem teljesen egyértelmű esetekben a valóság részleteit veszi górcső alá, de ugyanakkor szakadozottá teszi a meccset ! Legyünk belátóak, hiszen bírói tévedés mindig előfordul egy meccsen az ütközések azonnali elbírálásánál IS, akkor IS a ' videó-bíró ' - talán - másként döntene, de a folyamatos játék rovására menne a gyakorlatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.