A Ferencváros 1-0-ra nyert a CSZKA Moszkva otthonában csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában.

Szenzációs győzelmet aratott a Fradi Moszkvában
A gólszerző Varga Roland, a Ferencváros játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott CSZKA Moszkva – Ferencváros mérkőzésen a moszkvai VEB Arénában 2019. október 24-én. A Ferencváros 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor

Ugyan a hazaiak rengeteg lehetőséget dolgoztak ki, a magyar bajnokcsapat Dibusz Dénes remek védéseinek és némi szerencsének is köszönhetően tartotta a gól nélküli állást, majd Varga Roland – pályára lépését követően nem sokkal – a 86. percben eldöntötte az összecsapást.

A Ferencváros közel 15 év után nyert újra főtáblán nemzetközi kupamérkőzést, akkor az UEFA Kupa csoportkörében a Hearts vendégeként győzött ugyancsak a 1-0-ra.

A két csapat a következő körben újra összecsap egymással, november 7-én a Groupama Arénában a Ferencváros lesz a házigazda.

A H csoport másik mérkőzésén az Espanyol (7 pont) a Ludogorec (6 pont) otthonában győzött 1-0-ra, s a csoport élére állt. Az FTC négy pontjával a harmadik.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szenzácuós volt a mázlija. A játékuk csupán egy másod- de talán nemzetközi harmadosztályú csapaté.
Rockxy
bááááázzz!
a putin még mindig a falnál áll feltartott kezekkel.
na, most hekkeld meg a választásunkat, ha mered putinkám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.