Az uruguayi szövetségi kapitány nem pihenteti az ászait a budapesti mérkőzésen. A Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésén pályára léphet a Barcelona támadója, Luis Suarez, vagy a Paris Saint-Germain csatára, Edinson Cavani, írja az NBC Sports az AP híre alapján Az uruguay-i válogatott kerete: Kapusok: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Campana (Independiente) Védők: Diego Godin (Inter Milan), Sebastian Coates (Sporting Lisbon), Gaston Silva (Independiente), Martin Cacéres (Fiorentina), Bruno Mendez (Corinthians), Mathias Suárez (Montpellier) Középpályások: Matias Vecino (Inter Milan), Nahitan Nandez (Cagliari), Federico Valverde (Real Madrid), Rodrigo Bentancur (Juventus), Brian Lozano (Santos Laguna), Lucas Torreira (Arsenal), Giorgian de Arrasacaeta (Flamengo), Gaston Pereiro (PSV), Diego Laxalt (Torino) Csatárok: Luis Suárez (Barcelona), Edinson Cavani (PSG), Cristhian Stuani (Girona), Jonathan Rodriguez (Cruz Azul), Darwin Nunez (Almeria), Brian Rodriguez (Los...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Mirabilis: Szerintem az most teljesen mindegy, senki nem rájuk lesz kíváncsi.
division
@Mirabilis: Én nem a stadionokon akadok fenn igazán, ha már a magyar foci a téma, hanem inkább azon, hogy miért nem tudunk egy igazán ütőképes csapatot több millió emberből kihozni? Vajon mi hiányzik abból, ami a Puskás érában benne volt? Fel nem foghatom.
verőce21
@division: (21:03) Csak a kondíció, a labdabiztonság és a teljesítményorientáltság hiányzik belőlük.
(A pénz, paripa, fegyver sajnos így is megvan nekik belőle.)
Clavigo
Lehet,.többre mennénk,,ha gyökér ,megêlhetési ,zseléreklámok helyett,,azt motivációs trénert küldenénk a pályára,,akivel Kegyes Urunk a napokban imádkozott...(vagy mijafaszt csinált )
division
@Mirabilis: Egy Messihez képest alig keresnek, ő mégis maximális teljesítményt nyújt mindig, pedig megtehetné hogy abba is hagyja a focit. Szerintem csak imádja ezt a sportot, és a legjobb akar lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.