Hosszú Katinka is csatlakozott Baji Balázs gátfutó kezdeményezéséhez, és kiállt a budapesti atlétikai vb mellett.

Hosszú Katinka üzent az atlétikai vb-t nem támogató Karácsony Gergelynek
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mint ismert, Karácsony Gergely főpolgármester az önkormányzati választások után azt mondta, megvétózza a projektet, a kormány pedig ezzel nem fog szembeszállni.

Hosszú Katinka Facebook-oldalán azt írta, ő már volt olyan szerencsés, hogy hazai közönség előtt nyerhetett világbajnoki címet.

Sose felejtem el ezt az érzést! Kívánom, hogy minél több magyar sportoló átélhesse a hazai közönség elképesztő szurkolását!

- fogalmazott az úszófenomén.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Katinka, mennyivel járulsz hozzá az atlétikai stadion megépítéséhez? Már kaptál kedvezményes, sokszor kizárólagos használatra egy uszodát a Duna-parton. Csillebércen Sportakadémiát. Megbuktattad Gyárfást. Most már elég.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Józsipapa
@durbincs: valami értelmeset írjál ... gyökér vagy ...
egy értelmes megnyilvánulásod nincs !!!
almalibre
Nem tudom hányan olvasták el Katinka írását, mert a választékos hozzászólásokból az derül ki, hogy senki, vagy ha elolvasták, akkor komoly gond van a szövegértelmezéssel. Katinka nem támadja Karácsonyt, még csak nem is üzen neki. A kormányt sem dicsőiti, mint ahogy a hozzászólók ezt próbálják belemagyarázni az üzenetbe.
Hosszú kiáll olyan sportolók mellett, akik ugyan jóval kisebb sikereket érnek el nála, de az nem jelenti azt hogy kevesebbet dolgoznak, kűzdenek érte. Ez nem politika, hanem bajtársaisság.
Több üzenetben láttam, hogy azt javasolják Katinkának, hogy maradjon a kaptafánál, úszóként és (vagy) nőként ne szóljon bele a politikába. Ebből egyrészt az derűl ki, hogy ezen hozzászólók megtehetik, mert profik (nem civilek).
Másrészt rámutat a liberálisok képmutatására, kettős mérce meglétére. A szólás szabadság csak addig tart, amíg annak a színe liberális. A nők is csak addig egyenrangúak, ameddig liberális dalt fújnak.
Nessy
@Józsipapa: nem is volt, nem is lesz! Nem adhat mást, csak mi lényege! Jól érzi magát ebben az idióta szerepben, vagy megéri neki! Nem érdemes vele értelmesen kommunikálni, mert valamelyik sértő,értelmetlen szövegét másolja válaszként. Többen már feladtuk!
jesz
@durbincs: picinyem! Látom megtaláltál. Elismerésem az aprólékos melóért . Az éjszakás nővér inkább engedte, hogy a zártosztály gépén szöszmötölj, addig sem zavarod a többieket.
Nem kívánok jobbulást, mert te gyógyíthatatlan vagy. Csak így tovább, ha ezt a zagyvaságot elfogadjuk terápiának.
kokopelli
@Szeparepa2: egyetértek,mert előfordulhat,hogy a magyar himnusz nem fog olyan sűrűn megszólalni,
mint Katinkánál! Én emlékszem azokra a magyar atlétákra,akiknél oly sokszor felcsendült!Nem tudom mit
szólna a közönség,ill. mit érezne akkor,ha nem sikerülne az elvárt érmek "megszerzése"? Igaz,hogy nem
tudom azt sem,hogy legyen vagy nem,és mibe kerül a végén? Irígylem a mindentudókat!A verseny után úgy-
is eltünnek,ha gatyába csúszik az égész! (;-))
kokopelli
..és mikor dől el,hogy "szeretnék" megrendezni a játékokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.