Viktor Goncsarenko vezetőedző szerint a CSZKA Moszkva még nem mondott le a továbbjutásról a labdarúgó Európa-ligában, így mindenképpen győzni szeretne csütörtökön a Ferencváros vendégeként.

Kemény meccs vár a Fradira
A gólszerző Varga Roland, a Ferencváros játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott CSZKA Moszkva – Ferencváros mérkőzésen a moszkvai VEB Arénában 2019. október 24-én. A Ferencváros 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor

"Fontos számunkra az Európa-liga, így amíg van matematikai esélyünk, addig küzdeni fogunk. Ezt a meccset meg kell nyernünk, aztán megnézzük a csoport másik találkozójának eredményét, majd annak fényében meglátjuk, mennyire érdemes harcolnunk a továbbiakban"

- fogalmazott a tréner a szerdai sajtótájékoztatón.

Goncsarenko úgy vélte, amennyiben együttese azt játssza, amit tud, akkor meglesz a jó eredmény is. Ehhez szerinte a csapatrészek közötti összjáték lesz a legfontosabb.

"Most volt két jó meccsünk, így a rosszabb eredmények után érthetően jobb a hangulat az öltözőben. Ezt kell meglovagolnunk" – fogalmazott a szakember arra utalva, hogy az Orosz Kupa nyolcaddöntőjéből továbbjutott a CSZKA, majd a bajnokságban 1-1-es döntetlent játszott az éllovas Zenittel. Goncsarenko elárulta, ugyan a klub egyik sztárja, Alan Dzagojev elutazott velük Budapestre, de térdsérülése miatt még biztosan nem lép pályára a magyar fővárosban.

Georgij Scsenyikov szintén arról beszélt, hogy nem mondtak le a továbbjutásról. Szerinte meg kell szerezni a kilenc pontot a hátralévő három fordulóban, s a végén meglátják, az mire elég.

"Nem érzem, hogy rossz sorozatban lettünk volna, mert többször jól játszottunk és érdemtelenül nem nyertünk. Szóval inkább abban bízom, hogy csütörtökön folytatódik a jó sorozatunk, ami a jó játékot illeti"

- mondta a 28 éves védő, aki saját bevallása szerint még nincs százszázalékos állapotban.

A négy pontjával harmadik Ferencváros csütörtökön 21 órától a Groupama Arénában fogadja a pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkvát, amely vereséggel már biztosan nem juthatna tovább a spanyol Espanyolt és a bolgár Ludogorecet is magában foglaló csoportból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.