A Nemzet Sportolói nevében szólalt meg a leváltott köztársasági elnök.

A nemzet sportolói arra kérik Budapest új vezetőit, hogy járuljanak hozzá a Nemzetközi Atlétikai Szövetség által Budapestnek ítélt 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez

 – közölte a nemzet sportolói nevében Schmitt Pál szombaton.

A közlemény szerint a Nemzet Sportolója címet viselő Balczó András, Hammerl László, Ivánkay Mária, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Rejtő Ildikó, Schmitt Pál, Székely Éva és Varga János aggodalommal figyeli a világbajnokság megrendezésével kapcsolatos híreket.

Schmitt Pál szeretné, hogy legyen budapesti atlétikai világbajnokság

Meggyőződésük, hogy a nagy világversenyek rendezése nemcsak Magyarország jó hírét kelti, hanem fokozza a fiatalok érdeklődését a sport iránt, és a magyarok jó szereplésén keresztül hozzájárul az egészséges hazaszeretet erősítéséhez is – írta.

Hozzátette, Budapest ebben az évben Európa sport fővárosa volt, és bizonyította azt is, hogy a legkülönbözőbb sportágakban képes nagy versenyeket rendezni.

Büszkék vagyunk rá, hogy szeretett fővárosunk, Budapest és más nagyvárosok is az országban számos nagy világverseny megrendezésével hozzájárultak hazánk jó híréhez, nemzetközi megbecsültségéhez

– olvasható a közleményben.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hát igen Plagi bá! Te aztán tényleg hozzájárultál hazánk jó hírnevéhez. Az olimpiai szereplésedre már kevesen emlékeznek ellenben a plágium botrányra annál többen...Csak úgy kérdezem mi van már a doktori címeddel? Azt ígérted megszerzed.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Dr plágium: 12:17 Most helyesírási szótára gyűjtöget.
Dr plágium
@csipetke: Szegénynek nem telik rá a több milliós nyugdíjából??
kereső
Nagyon aggódom "nemzet/orbán sportolóinak" épelméjűségéért. Egy sima mondatot nem tudnak értelmezni!
moareka
Üzenném a hiteltelen plagizáló nagyembernek, s a többi "aggodalommal figyelő" sportolónak, hogy én és még sokan mások, szintén aggodalommal figyeljük, a budapestiek és vidékiek egészségi állapotát, a várólistákra való bejutás várólistáját, az embertelen lakhatási körülményeket, s a magasságos égbe szökkenő árakat...Ki kell jönni a budai palotákból, s talán akkor szembesülnek a valósággal, ha egyáltalán akarnak szembesülni...
Lepényleső
...s vannak nem kevesen akik azt szeretnék ha az ilyen ember hallgatna,s mégsem hallgat a hallgatás szavára?
evacica
Tisztelem a sportolok teljesítményét, de-szeretném, ha ugyan így aggódnának az emberek egészségéért is!Arról nem is beszélve, hogy azt a létesítményt fenn is kell tartani! Vagy azt ezek a tiszteletre méltó sportolok és Schmitt Pál fogja fenntartani? Mert akkor hajrá építsük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.