A címvédő Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának zárómérkőzésén vasárnap.

Az FTC így pontszámban beérte az éllovas MOL Fehérvárt, rosszabb gólaránya miatt viszont mögötte maradt, viszont egy meccsel kevesebbet játszott.

OTP Bank Liga, 12. forduló: Debreceni VSC-Ferencváros 1-6 (0-2)

Debrecen, 8136 néző, v: Farkas Á. gólszerző: Kundrák (50.), illetve Varga R. (11.), Tokmac (36., 87.), Isael (61.), Bőle (76.), Varga R. (79.) sárga lap: Kinyik (43.), Csősz (71.), illetve Civic (46.)

DVSC:

 Nagy S. (Kosicky, 58.) – Kinyik, Szatmári (Garba, 72.), Pávkovics, Ferenczi – Kusnyír, Csősz, Haris, Szécsi (Kundrák, 46.)- Trujic, Adeniji

Ferencváros:

Gróf – Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic (Csontos, 85.)- Haratyin, Ihnatyenko – Zubkov (Bőle, 72.), Tokmac, Varga R. – Isael (Boli, 80.)

Kiütéses Fradi győzelem született Debrecenben

A Ferencváros játékosai köszöntik szurkolóikat, miután 6-1-re nyertek a Debreceni VSC ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. november 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Az első percekben a vendégek irányították a játékot, és hamar megszerezték a vezetést. A bekapott gól feltüzelte a hazaiakat, akik negyedóra alatt három komoly lehetőséget is kialakítottak, mindháromszor Grófnak kellett nagyot védenie. A hazaiak így nem tudtak egyenlíteni, a zöld-fehérek pedig a félidőben hajrájában növelni tudták előnyüket.

Szünet után a csereként beállt Kundrák találatával hamar szépített a DVSC, de a Ferencváros öt perccel később Isael fejesgóljával visszaállította a kétgólos különbséget. Ez megtörte a háizgazdákat, az utolsó húsz percre teljesen szétestek, az FTC pedig újabb három góllal büntetett és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.