A Magyarország-Uruguay mérkőzés kezdőrúgását Gera Zoltán, valamint a 93 esztendős Nyikita Szimonjan végezte el. Utóbbi az egykori Népstadion 1953-as Budapest Honvéd-Szpartak Moszkva nyitómérkőzésén a vendégegyüttes futballistájaként lépett pályára, és akkor is ő végezte el a kezdőrúgást.

Ezt mondta búcsúmérkőzésén Gera Zoltán

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke és Kubatov Gábor, az FTC elnöke oklevelet és ajándékot ad át Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó búcsúztatóján, a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én. A tavaly visszavonult labdarúgó most az U21-es válogatott szövetségi edzője. MTI/Illyés Tibor

A találkozó Gera Zoltán hivatalos búcsúmérkőzése is,

azonban 97-szeres válogatott focista nem lépett pályára, mert több mint egy éve visszavonult, és fizikailag nem érezte képesnek magát a játékra.

A kezdő sípszó előtt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és Kubatov Gábor, az FTC elnöke ünnepélyesen elbúcsúztatta a 97-szeres válogatott Gera Zoltánt, aki ma már az U21-es nemzeti együttes szövetségi edzőjeként dolgozik.

Ennyi ember előtt nem beszéltem még. Fantasztikus, hogy ilyen stadionban, ennyi ember előtt búcsúztatnak

– kezdte Gera Zoltán.

Hozzátette:

Jézus Krisztusnak köszönhetem, hogy itt vagyok.

"Mindent neki köszönhetek. Mellette a családomnak, a szüleimnek, a korábbi csapattársaimnak és edzőimnek. Titeket, szurkolókat hagytalak utoljára. Mindent köszönök" – mondta a 97-szeres válogatott Gera Zoltán.

Forrás: Origo, MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"Ezt mondta..."
én mást mondtam vón, de közelse engedtek.
fahrenheit451
mocskos stanista geci, a szart is kiverem beloled, ha ugy alakul, vagod Gera Zoltan?
namihami
A Hitgyülinek nincs oka kételkedni az orbáni apanázs megszerzésében. A Gera leadta a hitgyülis ujjongást, a Gazda csak azt sajnálhatja, hogy a többi riportalany nem állt be a maradék egyházak által felvonultatott stadionavatói közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.