Nem nagyzolás azt állítani, hogy tegnap nem elsősorban egy átadás történt, hanem egy átvétel. A közönség, akiknek a kedvére (és akik adójából is!) épült a Puskás Aréna, virtuálisan megkapta a kulcsot. Persze az átadások is lezajlottak, lezajlanak, mind a műszaki, mind a protokolláris, de lényegében, bármekkora is a felhajtás a Puskás körül (érthetően nagy, hiszen egy rendkívül drága intézmény, és az elit központja, stb., stb.), lényegében mégiscsak egy focistadion. És tegnap mint funkcionáló, modern focistadion vizsgázott, a helyszínen általunk tapasztaltak alapján jelesre.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár talán az ezt is beadták nekünk még jobb! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ebben leget valami,

de tartok tőle, hogy ő nem egészem így gondolta

„ Fürjes Balázs (Budapestért és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár), a projekt megvalósításának felelőse többször is hangsúlyozta, ez egy minden elemében magyar termék”!
Az igazat megvallva én inkább a magyaros, sőt az igazi a matyarosch lenne, jelzőt helyezném előnybe. Igen szinte minden vonatkozásában ott díszeleg a piros pötty a popsiján! Mindenben a tervektől, és a céloktól, a költségek elszállásán át, pofátlan arrogáns ünnepléséig (pl. a magyar futball hősi történelméhez méltó illetve a világ legszebb foci szentélye)!
DE az igazi magyar termék az a játékunk és az eredmény volt!!! =))
Shikari
A Fidesz gigászi beruházása a magyaroknak. Köszönjük! Nagyszerű sportlétesítmény.
RonaGyuri
@RonaGyuri: van valami abban, amit az origo.hu írt: Puskás Aréna: A magyar futball hazatért! Igen ez a magyar foci, amit az aranylábúak mutattak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. February 16., 14:57
Tajvanban is meghalt egy férfi, aki nem járt Kínában
Itthon - 2020. February 16., 14:45
Megmentették a Dunába esett férfi életét
Itthon - 2020. February 16., 12:51
A jövő hét a tavasz közeledtéről szól