Nekünk, egyszerű sajtójobbágyoknak van még mit tanulnunk agitációs propagandából. Példaképünk nem is lehet más, mint az Origo. A szikár tények: a Puskás Aréna avatásán – Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében, aki a sorsfordító eseményt beharangozó filmecskében labdába is rúgott – Uruguay válogatottja 2:1-re legyőzte Magyarországot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akasztott ember házában a kötelet, csak Laca emlegethet

nem „alternatív értelmezési keret”, hanem egyértelmű diszlexia terjesztés

Meglehetősen gyakran vagyok kénytelen felhívni a figyelmet arra, hogy a mű-ferdítések – a szinkronok, az derék MTI és Őfenesége kétnyelvű FB-bejegyzései – milyen mértékben rongálják az egyébként is meglehetősen gyér angol tudásunkat. Hanem is ilyen gyakran, de rá-ré kell mutassak, a jól ismert szövegértési gondok egyik meghatározó forrására, a lakáj-média szócsavarásaira.
görbetükör
Eszembe jut egy szocik idejebeli vicc.
Hruscsov és Kennedy futóversenyt rendeznek. Elsőként Kennedy ért a célba.
Az orosz hír igy szólt: A rangos futóversenyen Hruscsov dobogós, második helyezést ért el, míg Kennedy utolsó előtti lett...
Régen voltak ilyen hírek, ma is csak a szoci-kommcsi lelkűek számára van ilyen. :D
Klubtag
Ezért jött létre a KESMA - mottó: az igazság minden részlete nincs kifejtve, a nyálas, nyúlós, érzelgősség csúcsra járatva...mindent elkövetnek, hogy ezt a sportágat az eddig csak közömbösen figyelők véglegesen megutálják.
Orbán és lihegő fanjai sokat ártanak ennek a szabadidős tevékenységnek(IS).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.