Nincs meglepetés a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában a Wales elleni sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Ez a csapat harcol ma este a továbbjutásért

Marco Rossi szövetségi kapitány megtizedelt védelmének jobb szélén az Uruguay ellen pihentetett Lovrencsics Gergő lesz, középen Baráth Botond és Lang Ádám, míg a bal oldalon a nemzeti együttesben négy napja debütáló Nagy Zsolt kezd, miután az olasz szakember Korhut Mihályra eltiltás, míg Willi Orbánra és Kádár Tamásra sérülés miatt nem számíthat.

A támadó szekcióban Szalai Ádám lesz az előretolt csatár, őt a várakozásoknak megfelelően a Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland hármasnak kell kiszolgálnia, míg a walesi akciók megszűrése Nagy Ádám és a szigetországiak ellen 1-0-ra megnyert júniusi Eb-selejtezőn a győztes gólt szerző Pátkai Máté feladata lesz.

A csapatkapitány Dzsudzsák Balázs 108. alkalommal öltheti magára a címeres mezt, ezzel a rangsor élén utoléri Király Gábort.

A találkozó 20.45-kor kezdődik a román Ovidiu Hategan sípjelére a Cardiff City 33 ezer férőhelyes stadionjában. A rangadó győztese kijut a jövő évi, részben budapesti rendezésű kontinensviadalra.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Lang Ádám, Nagy Zsolt – Pátkai Máté, Nagy Ádám – Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám

(Kép: MTI/Kovács Tamás)

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Neten olvastam valahol:
"Manapság focit nézni olyan, mintha tucatszor megnéznéd a Titanic c. filmet és folyton abban reménykednél, hogy a végén nem fog elsüllyedni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
a kommentátor szerint a magyar válogatott harmatgyenge volt. Rossi majd megmagyarázza, hogy ez direkt volt.

2:0-ra kikaptunk. Utolsók lettünk. Hajrá Rossi. Ez fizetésemeléssl jár.
volvós
Falábú büdös köcsög magyar szedett vedett elkényeztetett rohadékok ( orbán finanszirozott csapata )
De előre megmondták, ha nyerünk, ha vesztünk Rossi maffiózó marad a vezér...Max még megemelik a fizetést pár millával. Nos ezek a nemzeti mezt viselő PRIDE labdaszedők megérdemlik - ha egyáltalán -kapnak ezután a minimálbért, a teljesítmény szerint. A Kossuth rádióban már magyarázkodnak a rohadtak. Igy egy Nemzet véleménye Az egész csapat menjen a qrwanyjába...
görbetükör
Neten olvastam valahol:
"Manapság focit nézni olyan, mintha tucatszor megnéznéd a Titanic c. filmet és folyton abban reménykednél, hogy a végén nem fog elsüllyedni."
simmering73
Nincs meglepetés a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában - és abban sincs semmi meglepő, hogy simán kikaptak. Miért, volt aki mást várt?
nezelodo
Én úgy vagyok, mint Dávid Ibolya, nem értek a focihoz! Fanyalgás helyett megvárom az ország első számú focitehetségének a nyilatkozatát. A stadionavató után is csak a nyafogás hallatszott, aztán kiderült, hogy akkor is győztünk. Szóval a meccs közvetítés helyett a parlamenti közvetítés lesz számomra a mérvadó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.