Az EB-selejtezők utolsó körében Wales válogatottja könnyedén győzte le 2-0-ra a magyar csapatot, ezzel biztosítva saját kijutását a kontinenstornára.

Ezért kellett a csodastadion? Szánalmas játékkal kapott ki a válogatott

A magyar csapat ötlettelen játékkal, komoly veszélyeztetés nélkül kapott ki a wales-i válogatottól. Így az EB-selejtező csoportunkból mindössze Azerbajdzsánt sikerült megelőzni, míg Szlovákia, Wales és Horvátország – mindhárom, Magyarországnál kisebb, szuperstadionnak híján lévő nemzet – hagyta állva a magyar válogatottat.

(Kép: MTI/Kovács Tamás)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez valóban egy helytálló gondolat,

de sajnálatos módon sokkal komolyabban és komolyabb területeken is igaz

„FEL KELL FOGNIA MINDENKINEK MAGYARORSZÁGON, HOGY KÉPESSÉGBELI HIÁNYOSSÁGOK VANNAK, EZT ELÉG EGYÉRTELMŰEN KI KELL JELENTENÜNK.”!

Igaz ezt a szövetségi kapitány mondta, a két gyors megalázó vereség után, de sajnos az a helyzet, hogy egyre több területen kell hasonló konzekvenciákra bukkanni!
Egy friss hír szerint: „Sokkal egyszerűbb feltételekkel kerülhetnek be a tudományos elitbe az eddig erre alkalmatlannak tartott, de a kormánnyal együttműködni kész emberek. Az új szabályozás kifejezetten hátrányosan érinti a fiatal kutatókat.”! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: És a focira hány százalék lett költve?
Aki Én
@Málna: ...ott vannak feljebb a számok, erőltesd meg a csepp agyad.
Ja, hogy ostoba propagandistaként ez nem dolgod...
kereső
Megy itt a vita, hogy mennyit is költ orbán=kormány a focira. és vele szemben az egészségügyre. Egy alapvető dolog azért elsikkad a nagy polémiában. A fociklubok MAGÁN kézben vannak- a legtöbbje kft!formában működik- tehát még csak nem is nonprofit egyesületi formában. Tehát a magyar adófizetők pénzéből a kormány magántársaságokat finansziroz,és juttat a magyar dolgozói átlagot messze meghaladó jövedelemhez.
Az egészségügyi ellátásért meg mi fizetünk mindannyian- adó, járulék formájában. Igaz, hogy kivették a társadalombiztositást az alapizéből, de az ellátás minél magasabb fokon történő megvalósitása az állam feladata-mint közösségi szolgáltatás, amiért még egyszer leirom FIZETÜNK!
Szóval igy tessenek ezen gondolkodni.
Ami meg a számokat illeti- százalékot nem tudok. Nominál összeget igen: Az orbán kormány 2012-2018 között 791 milliárd Ft-ot forditott a focira, + a TAO 450-500 milliárdja stadionra.
Szép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.