Nekünk az NL marad márciusban, idegenbeli bravúr kellene majd, pénteken az is kiderül, hol. A Juventus középpályása, Ramsey döntött Cardiffban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennél a ""teljesítménynél"" csak a stúdióbeli kommentárok siralmasabbak.
""Ha ez. ha az"" és hasonlók... És csúcsként még a Rossi is. ""Az első félidőben jobbak voltunk...""----kinél!?!?!? Mert a pályán csak a walesiek fociztak, mi pusztán ott voltunk.
volvós
Mocskos dögevő szarházi köcsög labdaszedők havi milliókért. Most már ideje, hogy eltakarodjanak a jó Q.anyjukba...mert most jön a magyarázkodás... !
Eriksson
@Szeparepa2: Mi van? Nem megy a kamatyolás?
simmering73
Már az bravúr volt, hogy ide kvalifikálták magukat. NL - Skócia, Izrael, Izland - félelmetes csapatok a magyarok számára. Biztos nem jutnánk tovább.
RonaGyuri
Valami tényleg lehet a levegőben

a bár szerintem erősen túllihegett - Plihálás után ez már valóban józan – legalább is józanodó - hang a párt központi napilapjában:

„A magyar válogatottat a negyedik kalapból sorsolták, végül az erősorrendet tükrözve a negyedik helyen végzett az Eb-selejtező E csoportjában. Elmaradt a walesi bravúr, szembejött a valóság. Marad a pótselejtező – és a remény.”

Az egy másik kérdés, hogy az „ex-udvari bohócok” hiszti után ilyeneket nem kellene írnia? „Zenei aláfestés nélkül énekelte harmincezer ¬walesi az országa himnuszát; ha nem ellenünk történik, kicsordulnak a könnyeink a meghatottságtól, de ez most nem az az este volt.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.