Nálunk ez a modell. Két sokkal kisebb ország előzött meg az Eb-selejtezőn, mindkettő olyan, ahol még a körülmények sem jobbak. Saját célkitűzésétől is elmaradt a csapat, amely 3 év alatt 33 helyet esett a világranglistán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Miért, mit vártatok? Nincs támogatva a magyar foci, pedig a magyar vérében van. Érdemtelenül háttérbe szorul a hazai foci, nincsenek edzőhelyek, nincsenek támogatások, alacsonyak a fizetések, szinte menekülnek a fiúk a szomszédos országok másodosztályaiba. Azért mert a kormányfő nem szereti a focit, mert csak drága idejét rabolná, még nem kéne így kivéreztetni.
Ha mondjuk ha tanulatlan lenne, az nem érdekelné, akkor az oktatásból is megvonnák a támogatásokat. Tiszta szerencse, hogy az egészségére láthatóan ad, így legalább az eü megkapja amit kell.
Reméljük, egyszer a sakak által kedvelt focit is megszereti és áldoz rá.
Akár közpénzből.
namihami
@Aki Én: És ha néha egy -egy mérkőzésen hajlandó lenne megjelenni, az nagyot lendítene a fiúk harci szellemén. Akár privát avagy katonai repülő is megtenné.
Rosszul élik meg az egyébként is szinte a minimálbéren és spártai körülmények között (melegvíz híján a porban kell fürdeni, mint a verebeknek) vergődő aranylábú fiaink ezt a mellőzöttséget.
Maholnap a villamosjegyet, a felszerelést és horribile dictu, talán még a labdát is zsebből kell fizetniük. A minap volt itt egy cikk, hogy némelyik már az edzésre is szinte gyalog (15-20-40 milliós autóval) kénytelen járni és csak az elszántság és a játék szeretete hajtja előre.
jesz
Még este aszonta Rossi, ha kell azonnal elmegyek...nem merték mondani neki, hogy már előbb kellett volna...

Milyen az a kapitány, aki úgy szedi össze a csapatát, hogy nincsenek összeszokva...van olyan játékos, aki nem is ismeri némelyik játékostársát..

Szóval lapátra vele, oszt jónapot...van itt annyi magyar edző, aki még magyarul is beszél, azok közül kellene válogatni...

De a legjobb, ha a nagytudású, mindenhez értő Tusup-ot kérik fel vezesse már győzelemre a fociválogatottat...igaz, nem beszélni magyar, de ordítani, hisztizni tud...
Nessy
kehet, hogy nem nézették meg a stadionok helyét, hogy milyen energiák vannak alatta földben! És a negatív energiák elszívják falábú ifjaink a napi 8 órás edzésen gyűjtött energiáját, ezért fáradnak el mát az első félidőben. Az ellenfélnek biztos "árnyékolt" a cipője! Esetleg náluk is be kellene vezeti a teljesítmény alapú finanszírozást, mint az egészségügyben!
fahrenheit451
Rossi felnőtt a =magyar) feladathoz: kurvára tudja kommunikálni a szart sok millióért.
Költsd orvosra, geci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.