A Nemzetközi Atlétikai Szövetség felfüggesztette az Orosz Atlétikai Szövetség rehabilitációját. A nemzetközi szervezet, a World Athletics azzal indokolta a döntését, hogy csütörtökön a sportág tisztaságát felügyelő nemzetközi testület (AIU) a doppingszabályzat súlyos megsértéséért az orosz szövetség (RUSAF) elnökét, Dmitrij Sljahtyint és több tisztségviselőjét is felfüggesztette. A határozat azért született meg, mert a magasugró Danyil Liszenko holléti nyilvántartásában szabálytalanságokat találtak, amelyek hátterének felderítésére vizsgálat indult.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem véletlen párhuzamok

s az sem zárható ki, hogy „ők szüneteltetnek” =))

Egy esti a hír szerint: „World Athletics announced on Friday it had suspended the reinstatement process of Russian athletics and was contemplating expelling the country entirely from the sport.”
A nemzetközi szervezet, a World Athletics azzal indokolta a döntését, hogy csütörtökön a sportág tisztaságát felügyelő nemzetközi testület (AIU) a doppingszabályzat súlyos megsértéséért az orosz szövetség (RUSAF) elnökét, Dmitrij Sljahtyint és több tisztségviselőjét is felfüggesztette.
A dolog sokban hasonlít az EPP tagság körüli zavarokra kezdve a „de én a tarambulinról” –tól, az arrogáns mentalitáson és a pofátlanságon át még a firkászok rinyálása is hasonló

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.