Levezette, hogy a Messi, Suarez, Griezmann trió képtelen együtt játszani. Mindhárman gólt rúgtak.\nMindig a futballközvetítések ünnepe, ha ifjabb Knézy Jenő köszön be a helyszínről. Ő a saját bevallása szerint sem az a fajta riporter, aki különböző adatokkal fárasztja a nézőket. „Nem akarok túlinformálni, a hangulatot, a mérkőzést akarom átadni” - foglalta össze az ars poeticáját a tavalyi focivébé előtt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van véleménye de nem ért egyet vele

az az igazság, hogy bakinak baki, de a maim magyar sport-újságírásban nem tartozik a nagyok közé

Előre kell bocsássam, hogy sem a foci, sem pedig az M4 nem tartozik az érdeklődési körömbe. Azonban a kis-Knézy-vel elfogult vagyok. Nem, nem szerettem, de el kellett ismernem. Az, amit ő és Sipi – pontosabban Sipi és ő – a hazai TV-s bringa-funok érdekében tett az elévülhetetlen. Az, hogy az EUSP nézők megismerték, megszerették és megkedvelték ezt a sportot – s persze begyűjtöttek egy nagycsomó azóta is ható averziót és persze sztereotípiát – s mai utódaiknak nagyszámú kedvelője van. Tudomásom szerint az, hogy a nagyobb versenyek szervezői vaskos „útikönyvekkel” segítik a közvetítőket azt is ő implikálta, mikor az otthoni – mert nekik volt – könyvekből készült fel a francia tájakból és nevezetességekből! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a derék szerző figyelmébe tudom ajánlani az EUSP-os - Knézy volt főnöke - Szabó Gabócza mester imént véget ért, sífutós közvetítését! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.