Ültünk a kangnungi jégkorongcsarnok lelátóján, a jégen pedig az orosz válogatott már-már megalázóan simán verte meg 4-0-ra az Egyesült Államokat. 2018 februárjában Ilja Kovalcsuk, Pavel Dacjuk és társai a folytatásban sem botlottak, és megnyerték a phjongcshangi téli olimpiát. Úgy, hogy Oroszország ott sem volt. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) döntése után – amellyel Oroszországot négy …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S mégis mi forrasztja nemzetet

legalább is a párt központi napilapjában kiadott központi irányelvek szerint

Mottó:
Ugye ismerjük a viccet, hogy Arisztid a trambulinról vizel a medencébe!!!

Az az igazság, hogy a derék egykor nagyon más világot is megélt Magyar Nemzet mostanság már – bár számos vad kirohanás még mindig jellemző – a kormányzati-pribékek mocskolódásainak finomított változatát nyomatják
Nincs ez másképp a mai vezércikk esetében sem „Maflás a medvének”!
A dohogás tárgya „A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) Oroszországot négy évre eltiltotta az olimpiai és világbajnoki részvételtől ”! Ismét! Bizonyított tény az államilag szervezett doppingolás. S szó sincs besározódásról, egyértelmű, hogy nem csak nem működnek az ellenőrzések – mint pl. Kenyában és Kolumbiában -, de az orosz állami szervek effektíve csalnak, rendszeresen meghamisítják az adatokat.
A cikk amellett, hogy persze a szegény szovjet-elvtársainkat báncsák a gaz kapitalisták dumát fényezi, még tett egy igazán jellemző megjegyzést a végén: „ez összeforrasztja a nemzetet.”! Mármint a ruszkikat, de vonatkozhat ártunk és qurmányunk mentalításra is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.