A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház hét sebész szakorvosa közül hatan benyújtották felmondásukat, értesült az Index.

Hét sebész közül hat felmondott a Jahn Ferenc kórházban

Az orvosok azért döntöttek így, mert a terhelésünkhöz képest aránytalanul alacsonynak tartják az ügyeleti díjakat. A tárgyalások eddig nem vezettek eredményre.

Ezeket az értesüléseket a kórház nem cáfolta. A Ralovich Zsolt főigazgató ezt válaszolta a hírportálnak:

Sebészeti Osztályunk több orvosa valóban benyújtotta felmondását. Intézményünk vezetése azonban tovább folytatja az egyeztetéseket a Sebészeti Osztály orvosaival, biztosítva egyúttal a feladatuk ellátásához szükséges anyagi- és tárgyi feltételeket, de a munkakörülmények javítása érdekében tett intézkedések sorozatát és a felajánlott ügyeleti díjemelést nem fogadták el.

A kórház azt írta: az orvosok felmondása nem gátolja a kórházban a folyamatos és magas színvonalú betegellátást.

(index.hu)

Cikk. és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"A kórház azt írta: az orvosok felmondása nem gátolja a kórházban a folyamatos és magas színvonalú betegellátást."
Kédésem: akkor mit lógatta ott a lábát a többi hat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A Budapesten befizetett összes adót és járulékot (egészségügyi járulékot, Áfát, személyi jövedelemadót, társasági adókat, stb) a fidesz maffia elviszi, hogy azt ellophassa és egy sor felesleges célra szétszórhassa. Tehát mivel az adók és járulékok az államhoz folynak be, ezért az egészségügyet az államnak és nem a fővárosnak kell finanszíroznia. A fidesz bűnszervezet 2010 óta lerabolja Budapestet. Budapest adja a Gdp 36%-át, de a fidesz bűnszervezet csak a Gdp 2,3%-át hagyja Budapesten a többit elviszi, hogy legyen mit szétosztani a fidesz maffia között. Ennek köszönhetően Tarlós a fővárosra 150 milliárd forint adósságot hagyott. Közép-európai fővárosok kiadásai az előállított GDP arányában Berlin: 22,5%; Bécs:15,1%; Varsó: 7,3%; Prága: 7,1%; Zágráb: 6,2%; Ljublana: 4%; Szófia: 3,8%; Bukarest: 3,2%;Pozsony: 2,3%; Budapest: 2,3%.
g7.hu/kozelet/20190827/nem-sok-mindenrol-donthet-mar-a-fopolgarmester-valasztas-gyoztese/
kokopelli
@Aki Én: ez a Béla Benke állította,hogy a Schulz a nyolc osztályt éppen (ha) befejezte!
Igaz,hogy N.o.-ban nincsen nyolc osztályos iskola,de az nem zavarja őt sem,mint a többieket sem,akik
nem ismerik a német ISCED1-től az ISCED5-ig (Internat. Standard Classifikation of EDukation) rendszert!(;-)))))
Nessy
Nem kell izgulni! Soron kívűl összeül a parlament, és törvényt módosítanak. Sebész szakorvos felvételéhez, munkájához nem kell diploma + szakorvosi végzettség! Elég, ha beiratkozott az egyetemre, és nagyon lojális! Tudom,hogy ez cinizmus, de én már ezen sem csodálkoznék!
kakambuki
Elhiszem hogy sebészek voltak. Na de milyen ágát képviselték illetve gyakorolták a szakmájuknak? Egy azon sebészeti szakág orvosai mondtak föl együtt, vagy esetleg ugyancsak többen de más-más szakágakból? Nem mindegy, nagyon nem, már csak a kihatásuk miatt sem!
cikicakk55
" A kórház azt írta: az orvosok felmondása nem gátolja a kórházban a folyamatos és magas színvonalú betegellátást." Még is hogyan tudják garantálni a folyamatos és magas szintű ellátást,ha 7-ből 6 orvos elmegy? Hoznak valamelyik állami kórházból egy 12 órát lenyomott,hulla fáradt orvost,vagy orvosokat? Esetleg feltöltik a hiányzó létszámot rezidensekkel. Honnan szereznek 6 kiváló,gyakorlattal és rutinnal rendelkező orvost? Én megértem a kórházakat,mert olvastam,hogy az Egészségügyi minisztérium húzta le a már alapból is eladósodott kórházak állami támogatását. Mondjuk a Kórház igazgatók,attól még piszok jól keresnek,de nem Ők görnyednek órákat a feltárt hasú,vagy mellkasú beteg felett. Sajnos az államot sokkal jobban foglalkoztatja, a focisták és Áder,meg a miniszterek fizetésének megduplázása, a határon túli országok templomainak,iskoláinak felépítése, karban tartása. Ők elvannak,mert ha beteg van a családban viszik valamelyik magán klinikára,vagy éppen Grazba. Nagyon fogy a Magyar és ha az egészségügyben nem történik sürgősen változás,akkor 50 év múlva ezt az országot már Nem Magyarországnak fogják hívni,hanem Oroszországhoz csatolt csicska segédmunkásokkal teli régiónak. Bár még ez sem biztos,mert Putyinnak csak addig fontos Magyarország,ameddig az Unió tagjai vagyunk.Onnan pedig nagyon kifelé áll a rudunk. Tele vagyunk adóssággal Paks és a Belgrád Budapest vasút miatt Kínának is.Orbán és a holdudvar meglépnek,mert nekik már biztosítva van valamelyik kis sziget bankjában több ezer milliárd Euró.Nagyon ügyesnek kell lennünk ahhoz,hogy ne tudjanak meglépni az elszámoltatás elől.
kokopelli
...az orvosok is özönlenek majd nyugatról?A "beáramló" nyugati szakmunkáshoz kellenek majd az
orvosok,akik megértik a panaszokat "élesben"!...és akkor a főnökék felébrednek,hogy a meleg hátsóik a
hideg falhoz érnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.