A címvédő portugál labdarúgó-válogatottnál az Európa-bajnoki főhadiszállás kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy Cristiano Ronaldo zavartalanul készülhessen a budapesti csoportmérkőzésekre.

Bár a portugál szövetség Budapestet nevezte meg a nyári Európa-bajnokság alatti bázisának, elképzelhető, hogy végül Felcsúton készülnek majd Ronaldóék.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy

korábban már felmérték az MLSZ telki edzőbázisát, a győri ETO-parkot és a felcsúti Pancho Arénát is, de egyelőre a főváros mellett döntöttek, a margitszigeti Grand Hotelt bérelnék ki.

Felcsúton lehet a portugál válogatott főhadiszállása az Európa-bajnokságon

A végső döntés előtt mégegyszer Magyarországra érkezik a portugál szövetség küldöttsége, aminek a legfontosabb követelménye, hogy a csapatot hermetikusan elzárják a külvilágtól.

A lap szerint ott előzheti be Felcsút Budapestet, hogy Fernando Santos szövetségi kapitány azt szeretné, hogy ne legyen messzebb tíz percnyi útnál a szállás és az edzőpálya.

Cikk- és címlapkép: AFP

(nemzetisport.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És persze a szálláshely kiválasztásánál az is döntő -sőt döntőbb- szempont volt, hogy a befolyó kis pénzecske, biztos, ami biztos, a családi kasszába folyhasson. Ha a családfő ennyiért már nem is hajol le, de akad ott még olyan láb, amire állni lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.