Egyre több hazai klubvezető panaszkodik arra, hogy horribilis összegeket kérnek egy-egy tehetséges magyar labdarúgóért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A cikk legjobb része a ""tehetséges magyar futbalista"" volt. Biztos van olyan, akárcsak az UFO-k.
Bár UFO-ból zicher, hogy több van..
RonaGyuri
tehetséges??? tegnap esze néztem egy kis ideig a Tottenham vs Liverpool meccset, aki látta az tudja ez nagyon más mint amit nálunk játszanak! =))
kereső
@namihami: Külföldről akarják hazacsábitani a tehetségeket? Mert itthon ,még mutatóba sem látunk belőlük- bár a kapott fizetésük alapján versengeinük kellene az aranycsapat játékosainak játékával.
namihami
@kereső: A Liverpool, Barca, Real és a többi nagycsapat csupa magyar játékosból áll. Csak azért nem ismerjük fel őket, mert a művésznevüket használják. Némelyik még az álca érdekében a szoláriumban is órákat tölt el. A honi árak csak kezdenek igazodni a kintiek keresetéhez, de a tudás és a bajnokságok minősége már azonos.
Bazinga...
kereső
@namihami: Egy nagyon nagy különbség azért van- az általad felsorolt csapatok tényleg profik!, és nem közpénzből (adómilliárdokból)fenntartott magán klubok. Az iróniát meg érteni vélem...DDD.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.