Versenyben vagyunk az elődöntőbe jutásért.

A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-28-ra legyőzte Szlovéniát vasárnap az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Malmőben.

Egygólos magyar siker, Szlovéniát is megvertük a kézi-Eb-n

Balogh Zsolt az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában játszott Magyarország – Szlovénia mérkőzésen a svédországi Malmőben 2020. január 19-én. MTI/EPA/TT Hírügynökség/Andreas Hillergren

Az első félidőben támadásban sokat hibáztak a magyarok, a védekezés sem volt megfelelő, így a szünetben háromgólos hátrányban voltak. A második felvonásban nagyszerűen kezdett a csapat, és egy 8-2-es sorozattal fordított. A rendkívül szoros, izgalmas hajrában a magyarok egy gólt megőriztek előnyükből, így életben tartották esélyüket az elődöntőbe jutásra.

A mezőny legeredményesebb játékosa Bánhidi Bence lett kilenc góllal.

A magyarok kedden Svédországgal, szerdán pedig Portugáliával találkoznak a középdöntőben. A csoport első két helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Amnéziások vagytok; mi van a méretes zakóval???
RonaGyuri
@Pegero: te tényleg amnéziás vagy, mert hogy egy pofátlan arrogáns fityesznyik barom vagy, az tény kérdése!!
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-eb-norvegia-magyarorszag-2742673
division
@Pegero: Hagyd már ezt a magyarellenes matematikust, ez annak örült volna ha kikapunk. Ha megnyernénk 10 meccsből kilencet akkor csak azt az egyet tudná emlegetni. Sajnos a norvégok nagyon erősek és jól is játszottak, de a magyaroknak van még két meccsük, amit ha hoznak, az elődöntőbe kerülnek. Hajrá magyarok, a magyarellenesek meg húzzanak a...oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.