Elég nagy port kavart tavaly májusban Szujó Zoltán, amikor hirtelen bejelentette, távozik közmédiától, sőt, 18 év után a Forma–1 mellől is – írja Szujó mai bocsánatkérése kapcsán az Index. Szujó májusban elmondta, hogy a köztévénél három éve tart már az F1 leépítése, az MTVA pedig ezután  szerződésszegéssel vádolta meg a riportert, aki később arról beszélt, hogy csak akkor menne vissza az M4-hez, ha változások történnének a csatornánál. Szujó most azonban bocsánatot kért a az M4-től, ahol szerinte hétvégéről hétvégére magas szintű szakmai munka folyik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés,

A közmédiától, illetve az M4 Sporttól májusban távozott sportkommentátor, Szujó Zoltán elnézést kért azoktól, akiket megbántott.

Szujó Zoltán a 2019-es szezon ötödik futamán, a Spanyol Nagydíjon május közepén Barcelonából a helyszínről közvetített volna Wéber Gáborral, ám egy hanghiba miatt haza kellett jönniük. A szombati, harmadik szabadedzésen pedig már nem ő közvetített.

Szujó szerda reggel az M4 Sport Sporthíradó műsorában elmondta:

az innovációért és technológiáért felelős miniszter, Palkovics László felkérésére annak a csapatnak lett a tagja, amely megalkotja a magyarországi autó és motorsport fejlesztési stratégiáját, és ahhoz, hogy ez a stratégia megvalósuljon, valamint jó irányba menjen, összefogásra van szükség.

Közölte: nagyon sok szereplője van ennek a területnek, a létesítmények képviselőitől kezdve a versenyzőkön át a szövetségekig. Ezért arra a következtetésre jutott, hogy nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítana fel, vagy arra kérné a szereplőket, miközben az ő szakmai életében is vannak elvarratlan szálak, kibeszéletlen konfliktusok.

Volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogyha bárkit megbántottam itt az M4 Sportnál, a közmédiánál, amelyet ugye Székely Dávid csatornaigazgató vezet, akkor azért most elnézést kérek ennek a jegyében

- nyilatkozta.

Hozzátette: van egy ügy, ami személy szerint számára is nagyon fontos, és nem szeretné, ha ő bármiféle akadálya lenne annak, hogy az eljusson a nyilvánossághoz.

Kiemelte:

az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autó és motorsport világának híreit az érdeklődők elé tárja.

Szujó azt is megjegyezte, hogy az emberrel az élet próbál megtaníttatni dolgokat, ha pedig nem veszi észre ezeket a jeleket, nem fejlődik.

Maximálisan másképp kezelnék helyzeteket és konfliktusokat, ez egyértelmű

– tette hozzá.

Forrás: MTI, Index

Címlapkép: Instagram

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erre van a mondás: van az a pénz, amiért a kopasz ember haja is korpás lesz! =))
xdotnomzeu
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
luiz
Remélem soha tobbé nem közvetít F1-et, szerencsétlen azt se tudta melyik versenyt közvetíti
Fox W Mulder
Kérjük vissza a vérprofi Szújó Zolit akit csúnyán kibxtak ,mindenhol a képernyőre ,sőt követeljük vissza az F1 -be !!!
moareka
Igy kell szájból segget csinálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.