Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt napokban az indonéziai Yogyakartában folytatott megbeszéléseket.

 Orbán megegyezett az indonéz elnökkel: évente három indonéz játékos jöhet a fociakadémiájára

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Joko Widodo indonéz államfő fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Jakartában 2020. január 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Helyi hírforrások szerint a Joko Widodo indonéz elnököt meglátogató Orbán  a politikai és gazdasági együttműködések mellett futballügyben is tárgyalt. A Jakarta Post cikke szerint abban állapodtak meg a felek, hogy

évente legfeljebb három indonéz játékos beiratkozhat az egyik legjobb magyar fociakadémiára.

Egy helyi sportújság cikkéből az is kiderül, hogy ez nem más, mint a Puskás Akadémia – teszi hozzá a 444.h.

Orbán Viktor és stábja Indonéziában emellett megbeszélést folytatott száz indonéz egyetemista magyar ösztöndíjáról, víztisztítási együttműködésről, egy katonai és egy polgári rákkórház felépítéséről, egy elektronikus autópályadíj-fizető rendszer kiépítéséről és kölcsönös befektetésekről. És szó esett arról is, hogy Magyarország támogatná, hogy az indonéz állampolgárok vízummentesen vagy könnyített feltételekkel utazhassanak be az EU-ba – teszi hozzá a 444.

Forrás: 444

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a törpe tudathasadás végig haknizza a világ azon részét ahova még beengedik, a hagymázas baromságaival, a vendég látók tolmácsai pedig vért izzadnak, hogy valami értelmes szöveggé állon össze a hallgatóság számára. Sokan azt képzelik , hogy Magyarország hozzáhasonló funkcionális idióták országa, és mosolyogva bólogatnak, a dörzsöltebbje meg rá is sóz valami drága szart ami már senkinek nem kell. Hát ilyen a mi kétlábon járó elmeháborodott identitásunk. A koleszterin, meg a tabletták, pálinkával, teszik a dolgukat. Orbán tudathasadása.
youtu.be/c_sgN9uUkjA
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Majd Orbán elintézi. Mit? Hogy-hogy mit?! Mindent!
Mi kell? Vízummentesség? Ösztöndíj? Kórház? Mi szem-szájnak ingere, sürgő csoport, magyar szolga hord, hogy nézni is tereh? Meglesz!
És gyertek hozzánk focizni, mert abban is mi vagyunk a legjobbak! A legeslegjobbak! Aki nem hiszi, az jól hiszi.
Nessy
@Nyírfa: Támogassuk a nagy világot, hiszen itthon már nincs mire költeni! Itt már elérkezett a tejjel, mézzel folyó Kánaán! Itt nem is akarnak a diákok államilag finanszírozott egyetemen tanulni, meg kollégiumban lakni!
Amit a mi foci akadémiánkon tanul, azzal a tudással nem fogják elcsábítani a nagy csapatok a delikvenst.
CsipkeRózsa
Mit kellett ezen elintézni, csak megbeszélték.
Eladott Ország
Ez a törpe tudathasadás végig haknizza a világ azon részét ahova még beengedik, a hagymázas baromságaival, a vendég látók tolmácsai pedig vért izzadnak, hogy valami értelmes szöveggé állon össze a hallgatóság számára. Sokan azt képzelik , hogy Magyarország hozzáhasonló funkcionális idióták országa, és mosolyogva bólogatnak, a dörzsöltebbje meg rá is sóz valami drága szart ami már senkinek nem kell. Hát ilyen a mi kétlábon járó elmeháborodott identitásunk. A koleszterin, meg a tabletták, pálinkával, teszik a dolgukat. Orbán tudathasadása.
youtu.be/c_sgN9uUkjA
Nyírfa
@Nessy: Orbán a legjobb ember a világon, csak a demokráciát gyilkolta le, a jogállamot tette el láb alól, meg néhány ellenlábasát, azt a kis nyomort, amit szánt néhány százezer honfitársának, igazán ki lehet bírni, főleg arra a kis időre, ami még hátra van nekik, abból aztán meg tényleg ne csináljunk problémát, hogy korrekt egészségügyi ellátás hiányában jelentősen csökkent a lakosság létszáma, magyarán, elhaláloztak, azt meg végképp visszautasítom, hogy közel egymillió magyar hagyta el az országot emberi körülményekben reménykedve. mert csak 999 ezer, és ők is színtiszta kalandvágyból mentek világot látni.
Mondom én, Orbán a legjobb ember a világon, és, aki ennek az ellenkezőjét állítja, azt azonnal tuszkolják rendőrautóba, mert az igazságot csírájában kell elfojtani.
Nessy
@Nyírfa: Látom, szarkasztikus hangulatba kerültél! :-)))
Nessy
@Nyírfa: Tegnap este Hot Jazz Band koncerten voltam. Mindig a Mézga család főcím dalával zárnak. Van benne egy jó tanács! "Kedved soha ne legyen lőporos, ne is figyelj oda, mit mond egy főokos"!!! :-))))))))
kereső
@Nyírfa: Aranyember! Aranyba kéne foglalni, hogy mindenki lássa.Forróba.
tudode
Röhej ez a pasi a multikulti focijával
.
--- 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
.
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Azért a fejelgetés is ártalmas az emeletre!
Nyírfa
@Nessy: Na de melyikük a főokos!? :)))
Nyírfa
@kereső: Szóval, neked köszönhetjük, ha a következő érme az aranyba foglalt Orbán lesz, Matolcsy veri, és Mészáros dobja piacra. :)
kereső
@Nyírfa: DDD , de ki lesz az, aki kiönti? :))))))))))
Nyírfa
@kereső: Nem tudom. Nem értek a focihoz. :))
tudode
Gyors, szervezett munka volt:
.
--- Presiden Jokowi Terima Kunjungan Kehormatan PM Hungaria, Istana Merdeka, 23 Januari 2020
.
www.youtube.com/watch?v=hsC8qOuodiI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2aLVqRmc9V1JWIbwhmQ67td26yk1FD8LVsyw24PBXTl8x27wfXKQ-n3A4
.

!!!
simmering73
Ezért kár volt odautazni. Viberen is megbeszélhették volna.
Sámannus
Szegíny gyerekek csak nem elítélték őket, hogy rábízzák a pohosra?
CsipkeRózsa
"a fociakadémiájára"

Orbán tulajdona a fociakadémia, vagy a cikkíró se tudja?
Nessy
@Nyírfa: Jó kérdés! Van belőlük jó pár kis hazánkban! De csak egy, egyetlen egy az igazi, a valódi, az eredeti! :-)))))
moareka
@Eladott Ország: Szebben nem tudta volna senki összefoglalni...:-))))
Nyírfa
@Nessy: Rendben, legyen az az egy, úgysem hinné el, hogy nem gondoljuk komolyan. Az iróniát. Pedig, dehogynem! :)
namihami
Mi lehetne nagyobb eredménye a két ország közötti tárgyalásoknak, mint az, hogy három indonéz aranylábú erősíti majd a hazai futbaléletet.
Ez még a torgyáni cseresznyét is körökkel veri.
nezelodo
Remélem a vendéglátó megtisztelve érzi magát, hogy három focistájuknak sikerül bejutni a mások számára elérhetetlen világszínvonalú fociakadémiára. Így esélyük van arra, hogy a számtalan magyar világklasszist követve e három labdarúgó is a világ foci élvonalába emelkedhet a felcsúti akadémia, és Orbán mini. elnök úr óvó tekintete által követve.
Ha a tehetségük mégsem tudna kibontakozni, akkor sem hiábavaló az itteni magas szintű képzés, legalább azt megtanulhatják, ha feltekintenek a főúri páholyra, hogyan kell elegánsan a szotyit köpködni.
Lepényleső
...kertészkedni? Hiszen itt megtanulni ezektől focizni? Legfeljebb iparszerűen lopni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.