Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt napokban az indonéziai Yogyakartában folytatott megbeszéléseket.

 Orbán megegyezett az indonéz elnökkel: évente három indonéz játékos jöhet a fociakadémiájára

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Joko Widodo indonéz államfő fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Jakartában 2020. január 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Helyi hírforrások szerint a Joko Widodo indonéz elnököt meglátogató Orbán  a politikai és gazdasági együttműködések mellett futballügyben is tárgyalt. A Jakarta Post cikke szerint abban állapodtak meg a felek, hogy

évente legfeljebb három indonéz játékos beiratkozhat az egyik legjobb magyar fociakadémiára.

Egy helyi sportújság cikkéből az is kiderül, hogy ez nem más, mint a Puskás Akadémia – teszi hozzá a 444.h.

Orbán Viktor és stábja Indonéziában emellett megbeszélést folytatott száz indonéz egyetemista magyar ösztöndíjáról, víztisztítási együttműködésről, egy katonai és egy polgári rákkórház felépítéséről, egy elektronikus autópályadíj-fizető rendszer kiépítéséről és kölcsönös befektetésekről. És szó esett arról is, hogy Magyarország támogatná, hogy az indonéz állampolgárok vízummentesen vagy könnyített feltételekkel utazhassanak be az EU-ba – teszi hozzá a 444.

Forrás: 444

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a törpe tudathasadás végig haknizza a világ azon részét ahova még beengedik, a hagymázas baromságaival, a vendég látók tolmácsai pedig vért izzadnak, hogy valami értelmes szöveggé állon össze a hallgatóság számára. Sokan azt képzelik , hogy Magyarország hozzáhasonló funkcionális idióták országa, és mosolyogva bólogatnak, a dörzsöltebbje meg rá is sóz valami drága szart ami már senkinek nem kell. Hát ilyen a mi kétlábon járó elmeháborodott identitásunk. A koleszterin, meg a tabletták, pálinkával, teszik a dolgukat. Orbán tudathasadása.
youtu.be/c_sgN9uUkjA
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Nyírfa: Jó kérdés! Van belőlük jó pár kis hazánkban! De csak egy, egyetlen egy az igazi, a valódi, az eredeti! :-)))))
moareka
@Eladott Ország: Szebben nem tudta volna senki összefoglalni...:-))))
Nyírfa
@Nessy: Rendben, legyen az az egy, úgysem hinné el, hogy nem gondoljuk komolyan. Az iróniát. Pedig, dehogynem! :)
namihami
Mi lehetne nagyobb eredménye a két ország közötti tárgyalásoknak, mint az, hogy három indonéz aranylábú erősíti majd a hazai futbaléletet.
Ez még a torgyáni cseresznyét is körökkel veri.
nezelodo
Remélem a vendéglátó megtisztelve érzi magát, hogy három focistájuknak sikerül bejutni a mások számára elérhetetlen világszínvonalú fociakadémiára. Így esélyük van arra, hogy a számtalan magyar világklasszist követve e három labdarúgó is a világ foci élvonalába emelkedhet a felcsúti akadémia, és Orbán mini. elnök úr óvó tekintete által követve.
Ha a tehetségük mégsem tudna kibontakozni, akkor sem hiábavaló az itteni magas szintű képzés, legalább azt megtanulhatják, ha feltekintenek a főúri páholyra, hogyan kell elegánsan a szotyit köpködni.
Lepényleső
...kertészkedni? Hiszen itt megtanulni ezektől focizni? Legfeljebb iparszerűen lopni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.