Már közel kétmillióan írták alá azt a petíciót, amely kérvényezi: a vasárnap tragikus körülmények között elhunyt Kobe Bryantről mintázzák újra az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) logóját.

Tömegek csinálnának logót Kobe Bryanből

A számos híresség – köztük Snoop Dogg, Justin Bieber és Usher – által támogatott indítvány ötlete Bryant egyik 16 éves rajongójától, a vancouveri Nick Moghtadertől származik. A petíciónak helyt adó change.org honlap azt írta: ez az oldal történetének legnagyobb tempóban gyarapodó kérvénye.

"A nagy Kobe Bryant idő előtti és váratlan halála nyomán kérjük, írja alá ezt a petíciót, ezzel támogatva, hogy halhatatlanná váljon az NBA logójaként" – áll a weboldalon.

Az NBA jelenlegi, 1969 óta használt logóján a sportági Hírességek Csarnokának tagja, Jerry West sziluettje látható, aki Bryanthez hasonlóan egész pályafutását a Los Angeles Lakersben töltötte.

A többek között Kobe Bryantet és egyik lányát szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le vasárnap. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl. A 41 évesen elhunyt Bryant a 2008-as pekingi és a 2012-es londoni olimpián aranyérmet nyert, emellett ötszörös bajnok volt az NBA-ben, és kétszer a döntő, egyszer pedig az alapszakasz legjobbjává választották.

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.