Edzője tanácsára teljesen más stratégiával kell teniszeznie a sportolónak.

Komoly változás jön Serena Williams életében

A 38 éves játékos továbbra sem tett le róla, hogy megdöntse az ausztrál Margaret Court rekordját, aki 24 Grand Slam-tornát nyert egyesben. Williamsnek a csúcs beállításához még egy, annak megdöntéséhez két sikerre van szüksége. Lánya születése óta, vagyis az elmúlt két évben négyszer jutott döntőbe GS-tornán, de mindegyiket elveszítette, az idei ausztrál nyílt bajnokságon pedig a harmadik fordulóban búcsúzott.

"Szembe kell néznünk a valósággal, el kell fogadnunk azt a tényt, hogy valami nem működik" – mondta Patrick Mouratoglou edző a BBC-nek.

Hozzátette, tanítványa képes elérni a kitűzött célt – különben már nem teniszezne –, de néhány dolgon változtatniuk kell.

"Talán más nézőpontra, más stratégiára van szükség. Továbbra is magas szintet képvisel, de meg kell értenünk, miért nem képes megnyerni. Nagy különbség van a döntőbe jutás és a győzelem között" – magyarázta a tréner.

Mouratoglou hozzáfűzte, Williams kudarcnak tekinti, ha nem nyer meg egy Grand Slam-tornát, ráadásul az életkora miatt az idő nem neki és a rekorddöntésnek dolgozik.

Forrás: MTI

Kép: EPA/AAP

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Serena miatt kezdtem nézni a női teniszt..ilyen segget nem lát mindennap az ember...hogy hány éves, az marhára nem érdekelt...addig, amíg egy húszéves nyuszifül le nem mosta anpályáról...ráadásul a kiscsaj fele akkora volt, mint Serena...

Ezzel együtt kívánom, hogy teljesíteni tudja nagy álmát...megasztán lesz kit nézni még egy-két évig..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.