Távozott posztjáról Dobos Barna a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti, 11. helyén álló Zalaegerszeg vezetőedzője.

Elküldték a Zalaegerszeg vezetőedzőjét

A klub honlapjának beszámolója szerint a szakember a hétfői vezetőségi ülésen ajánlotta fel lemondását, melyet Végh Gábor tulajdonos elfogadott. A vezetőedző elmondta, töretlenül hisz a csapatban, de most azzal tud a legtöbbet segíteni a klubnak, ha lemond a vezetőedzői pozícióról, és így megadja a lehetőséget, hogy egy új impulzus lendítsen az együttesen.

"Nagy élmény volt a Zalaegerszegen eltöltött másfél év, örök emlék az előző idény győzelmi sorozata és a bajnoki cím, az, hogy milyen egységes és remekül futballozó csapatunk volt. A feljutás után az NB I-ben ősszel stílusos játékot tudtunk kialakítani, de sajnos a helyzetkihasználásunknak jobbnak kellett volna lennie"

- nyilatkozta Dobos Barna.

Utódja Márton Gábor lett, aki fél évre írt alá, másodedzője pedig Takács Lajos lesz. A stábban marad kapusedzőként Vlaszák Géza, erőnléti edzőként pedig Victor Moore.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kevés gólt rúgott? Nem futott a pályán? Potyagólokat szedett be? Rosszul cselezett vagy az átadásokat rontotta mindig el?
Neeeeeemmmmmmm??? Akkor már csak a játékosok lehetnek kutyaütők. Esetleg azok cseréjével kellene próbálkozni. Talán jobb eredmények születnének.
justhpeter
Ezzel az indokkal legalább tíz csapatnál lehetne váltás. A fradinál és a fehérvárnál csak azért nem, mert ott csak a pénzpocséklás játszik, nem a csapat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.