Dzsudzsák Balázs az al-Ittihad Kalbánál történt szerződésbontás okairól és körülményeiről, az új csapatáról nyilatkozott.

A napokban derült ki, hogy csapata, az al-Ittihad váratlanul szerződést bontott Dzsudzsák Balázzsal, amit a labdarúgó sem értett, ugyanis eleinte

még úgy volt, hogy jön ki a vezetőség és megállapodunk a hosszabbításról.

A magyar válogatott középpályása a Rádió1 Balázsék című műsorában beszélt a szakítás körülményeiről, melyeket a Csakfoci.hu gyűjtött egy csokorba. Íme a legerősebb mondatok Dzsudzsáktól:

Vasárnap volt egy meccsünk az Al Sharjah ellen, amelyen kikaptunk, és másnapra nem kaptunk szabadnapot, mert csütörtökön újabb mérkőzés várt ránk. Hétfőn elmentem edzésre, majd előtte kettő órakor egy ismeretlen szám hívott. Közölte velem, hogy a vezetők azért keresnek, mert nem kell mennem edzésre.

Dzsudzsákhoz egy sofőrt küldtek a felbontott szerződésével

Szerinte egy ismeretlent kértek fel, hogy közöljék vele a dolgokat.

A szerződést mindkét félnek alá kell írnia, „az ügynökömnek, nekem, csapatvezetőnek és az elnöknek – aki nem túlzok:

egy percre lakik a stadiontól. Odaküldött egy sofőrt, elvitte a papírjaimat, és aláírva visszahozta. A mai napig nem mer a szemembe nézni.

Azt is elmondta, hogy a két legjobb csapat küzdött érte az utolsó pillanatokig, így ebben a tekintetben nehézkes volt a váltás.

Amikor még úton volt az al-Ainhoz, hogy aláírjam a szerződésemet, még akkor is hívott az al-Dzsazira, hogy igazoljak hozzájuk.

Az új klubról szólva azt mondta,

eleve a leghíresebb csapatról van szó a térségben, az ázsiai BL-ben is szerepel, úgyhogy ezt a klubot nem kell bemutatnom azoknak, akik kicsit is jártasak a futballban. Tavalyelőtt még a Real Madriddal is játszottak a klub-vb döntőjében, úgyhogy az al-Ain egy ilyen szintet képvisel.

Ezután meg is dicsérte őket.

Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem, ahol tényleg a lehető legjobb kezekben vagyok, és így a válogatottnak is a hasznára lehetek. Ezek után a szövetségi kapitány szíve joga eldönteni, hogy beválogat-e vagy sem.

Dzsudzsák Balázsról múlt pénteken derült ki, hogy az Egyesült Arab Emírségekben marad, miután az al-Ain FC szerződést ajánlott neki.

Cikk- és címlapkép: AFP

(csakfoci.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.