Felcsút szomszédjában, ahol a miniszterelnöki biztos a klubelnök, elképesztő tempóban fejlesztik a harmadosztályú csapat pályáit. A 3-4 soros lelátó befedése pedig többe kerül, mint a nagy pálya felújítása, a műfüves edzőpálya megépítése, a kiszolgáló épületek felújítása, az új lelátó és a világítás együtt.

Forrás: foci.444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy mondás új értelmet nyert

s ha már a dagadt törpét idézzük egy régi vicc is beugrott

A 444.hu számol be „Hogyan kerülhet egy 323 fős lelátó befedése 257 millió forintba?” címmel arról, hogy „Bicskén megadják a módját a focipálya-korszerűsítésnek”.
Nos ha lehet a dolog még nagyvonalúbb, mint a Felcsút-i történet.
Az embernek az ugrik be, hogy „ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig” mondatnak még egy átvitt értelme is van/volt!
Na és ha már Őfenesége, stadion és túlzásba esés a napokban idézte valaki azt a gondolatát is, hogy „A stadion kifejezés nagyképű, stadionok városokba kellenek. Nekünk egy új centerpálya kell, amelynek a lelátóján két-háromezer ember kényelmesen elfér (2011)”!
Nos erről nekem a klasszikus vicc ugrik be:
Kohn kivándorol, a reptéren egy kis csomaggal a hóna alatt megy a VÁM-hoz.
Kérdik: mi az a hóna alatt?
Óh csak egy kis emlék!
Kinyitják a csomagot egy kis Lenin szobor van benne.
Mondtam, hogy csak egy kis emlék!
A vámos megvizsgálja, majd: de hiszen ez platinából van!
Miért Lenin elvtárs nem érdemli meg?
Yoda69
Ezt most komolyan kárdi a cikk irója? Már egy 5 éves gyerek is tudja, hogy orbanisztánban egy fideSSes beruhazas netto értékének 75%a a fideSS malemuk zsebében végzi. Igy jelen esetben a lelátó befedésének való költsége valahol 50 milla körül lehet, 200 millio pedig megy O1G valamelyik strómanjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.