A Puskás Akadémia házigazdaként 3-1-re legyőzte a Kisvárda csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 21. fordulójában. Felcsúton mindössze 821 néző volt.

A felcsútiak öt bajnoki mérkőzés óta veretlenek, ráadásul megszakították hat meccsből álló hazai nyeretlenségüket, hiszen odahaza legutóbb október 19-én győztek. A Kisvárdának ez volt sorozatban a hatodik nyeretlen bajnoki találkozója idegenben.

821 néző látta élőben a Puskás Akadémia győzelmét

A házigazda felcsútiak kezdtek jobban, ráadásul a 21. percben a vendégek román játékosa, Cornel Alexandru Ene piros lapot kapott, mert buktatta a gólhelyzetben lévő Slagveert. A kiállítás utáni szabadrúgást Gyurcsó Ádám a keresztlécre lőtte, de a 36. percben megszerezték a vezetést a felcsútiak: Szolnoki Roland jobb oldali beadása kissé lecsúszott, de ezzel becsapta Dombó Dávidot, és a labda a kapus felett a hálóban kötött ki.

A második félidő elején a Kisvárda is eltalálta a keresztlécet, majd a Puskás Akadémia gólját szabálytalanság miatt érvénytelenítették. A 66. percben Vanecek növelte a hazaiak előnyét, majd kilenc perccel később Urblík volt eredményes, mindketten Gyurcsó beívelése után szerezték góljukat.

A 3-1-es végeredményt a csereként beállt Gosztonyi András alakította ki a 81. percben. A Puskás Akadémia fölényét jól mutatja, hogy tízszer találta el ellenfele kapuját, a Kisvárda viszont mindössze kétszer.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@koszpeko: Soha nem fog megtérülni. Lassan ideje lesz a felújításnak, különben az évi 1 nemzetközi kupameccset nem lehet majd itt lejátszani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@namihami: ..a fele ingyenes tiszteletjeggyel ment be!Egyébként a stadion csoportos megnézését hetekkel
előbb be kell jelenteni!Köröskörül zsaruk őrzik a terepet!Legalább a Lölő gépparkját lehet cca. 50-100m-ről meg-
tekinteni! Volt bajtársakkal (külföldről) szerettük volna megtekinteni az Orbán-házat a kerti stadionnal,de nem
ment!Maradt a röhelyes kisvasút vigasztalásul ! (;-))
advocat
Mi a gond? Gyakorlatilag a fél falu - azaz túlnyomórészt a férfiak - jelen voltak! Csak a stadiont szabták el. Nagyon, de mi fizettük! Ennyi jár a "kedves vezetőnek"!
simmering73
Remélem a többi falusinak van igazolása, hogy miért nem volt a meccsen.
Rockxy
Tudomásul kén venni, hogy magyar foci nincs.
A stadionokat meg tömegsport céljából kellene hasznosítni.
Azok részére, akik hajlandóak felállni a tévé előtti fotelbúl.
fahrenheit451
Ez csak azért nem vicces, mert emberek élnek fájdalmak között, nyomorodnak meg, halnak meg, mert Orbán saját hobbijára (őrületére) költi az ország pénzét (az EU-ból Magyarországra áramló pénz is az ország pénze!) egy jól és igazságosan működő szociális háló kiépítése helyett, az egészségügy megreformálása, hatékonyabbá tétele helyett, az egészségügyben dolgozók megbecsülése helyett, a tömegsportot már kis kortól támogató, és lehetőségeket hozzárendelő intézkedések helyett.

A sportolás szórakozás és nem munka! - mondhatná Orbán, de milyen szarul venné már ki magát, ha ezt egy csüngőhasú kis tintás pöcs diktátor mondaná.
Yoda69
800 néző a 20 ezres staidonban.
Biztos a koronavirus miatt van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.