EZ IS AZT BIZONYÍTJA, HOGY AZ ÁLLANDÓ HAZUDOZÁS ÁRTALMAS Ennél nyilvánvalóbb kiállítás nincs, mégsem kapott lapot a Manchester United játékosa. A Premier League 26. fordulójának rangadóján a Chelsea a Manchester Unitedot fogadta a Stamford Bridge-en. A 22. percben a vendégcsapat megúszott egy kiállítást, a videobíró-rendszer pedig ismét leszerepelt. Michy Batshuayi és Harry Maguire harcoltak egy labdáért, és kicsúsztak az oldalvonalon túlra. A Manchester United csapatkapitánya a csúszás után a földön fekve lágyékon rúgta a Chelsea támadóját.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az állandó hazudozás megmérgezi a lelket is

persze azt sem zárhatom ki, hogy ezek a mai origo-sok elve ilyenek voltak-e

A derék portál „A videobíró megint leszerepelt
a Premier League-ben - videó” címmel számol be egy meccstől. „A Premier League 26. fordulójának rangadóján a Chelsea a Manchester Unitedot fogadta a Stamford Bridge-en. A 22. percben a vendégcsapat megúszott egy kiállítást”, majd a nagyobb dicsőség kedvéért megismételte a címben szereplő bődlit: „a videobíró-rendszer pedig ismét leszerepelt”!
Nos a dolog nagyon jól kvadrál a portál egész működésével. Többé kevésbé ködös, vagy meg sem értett dolgokban vonnak le szögletes véleményeket, amiknek garantáltan nincs köze a dolog lényegéhez. Egyébként ez a butaság jól vonatkozik a portál gondolkodására is.
A „videobíró-rendszer” egy eszköz, amivel az arra illetékes személy(ek) megvizsgálhatják a történeteket, sőt elemezhetik is. DE a döntés a bíróé, s ha ő nem akarja látni, akkor nem fogja, amit a mellékelt videó is igazol. Így nem a rendszer szerepelt le, hanem a portál és tényleg ismételten! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.