A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága összevont eljárás alapján ötmillió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte az OTP Bank Ligában címvédő és éllovas Ferencvárost.

Az MLSZ honlapján kedden megjelent tájékoztatás szerint a testület az FTC-szurkolók részéről a Kisvárda elleni idegenbeli, valamint a Honvéd és a Fehérvár elleni hazai bajnoki mérkőzésein történt rendzavarások – megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak bedobálása, nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata –, valamint a mérkőzés rendezésével kapcsolatos szabályzati előírások megsértése miatt rótta ki a pénzbüntetést.

Ötmilliós büntetést kapott a Fradi az MLSZ-től

Szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – MOL Fehérvár mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. február 14-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

A legutóbbi fordulóban kiállított Cornel Alexandru Ene (Kisvárda) és Elek Ákos (MOL Fehérvár FC) egyaránt kihagyja a következő találkozót.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nesreigrem
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
justhpeter
Nem vagyok sem tagja sem híve a fradi tábornak, de ennyi erővel a fradi tábor is megbüntethetné az mlsz-t mert egy szinten vannak.
Lepényleső
Majd kifizetik az adózók ahogy eddig is tették,s nem azért mert a Fardit szerették?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.