Áll a bál az Újpest focicsapatánál, a Litauszki csapatkapitány kiakadt.

Mérges a válságban lévő Újpest csapatkapitánya: "Hétről hétre ezt a sz*rt hozzuk"

Totális válságban van az Újpest labdarúgócsapata! A lila-fehérek 1-0-s vereséget szenvedtek idegenben a Fehérvártól, amely összesítésben így 1-0-val jutott be a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A kiesés után a csapatkapitány és vezetőedző is megszólalt, talán még inkább megrémísztve a klub szurkolóit.

Az újpestiek a legutóbbi hét tétmeccsükön nem tudtak nyerni, három döntetlen mellett négyszer kaptak ki. A bajnokságban már csupán négy pontra vannak a kiesőzónától, és az MK-ban is kudarc érte a gárdát. A télen több kulcsjátékos, például Feczesin Róbert (33) és a montenegrói Bojan Szankovics (26) távozott a klubtól, amely az eredményeket és a mutatott játékot látva nem tudta pótolni őket.

Litauszki Róbert csapatkapitány nem rejtette véka alá a véleményét, szerinte hatalmas a baj, együttese kilátástalanul futballozik.

– Hetek óta krízishelyzet van. Nem is tudom, mit várunk, nehéz így higgadtan nyilatkozni. Hétről hétre ezt a sz.rt hozzuk. Nem nyerünk párharcot, minden labdát eladunk, így nem lehet játszani. Nem tudom, mit akarunk. Mindenkinek el kellene gondolkoznia, önmagába kellene néznie, aztán kicsit küzdenie, mert ez nem elég – mondta a focista, aki nem tudja, mi lehet a megoldás a gondokra. – Nem én vagyok a megfelelő ember, hogy erre a kérdésre választ adjak. Teszem a dolgomat, küzdök hétről hétre, és ezt kellene csinálnia mindenkinek. A játékosoknak ugyanúgy vállalniuk kell a felelősséget.

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője nem zárta ki, hogy távozik a gárda éléről. A szerb szakember rekorder az NB I-ben, 2013 októberétől irányítja a lilákat, nála régebb óta egy edző sincs hivatalban ugyanannál az egyesületnél.

Forrás: Blikk

Kép: M4 Sport

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.