Elég sűrű napokon van túl a Szeged csapata, most a Blikknek nyilatkozott a védő Mikler Roland.

Mikler Roland csapata döbbenetes teljeítményéről: "Eufokikus állapotban kézilabdáztunk"

A Mol-Pick Szeged – többek között Mikler Roland nagy védéseivel – vasárnap legyőzte a sztárokkal felálló Paris SG-t a Bajnokok Ligájában. Három nappal később, szerdán 34-26-ra kikapott a Flensburg otthonában, ezzel vélhetően elúszott a csoportelsőség...

– Úgy gondolom, a franciák ellen extázisban, már-már euforikus állapotban kézilabdáztunk, ami nagyban hozzájárult az akkori győzelemhez. Sajnos, a Flensburg otthonában nem tudtuk ezt hozni, nem vettük fel a meccs ritmusát.

A csoport megnyerésével a negyeddöntőbe jutott volna a csapat, de az sem nagy baj, hogy eggyel több meccset kell játszani ezért.

– Természetesen abból a szempontból jó lett volna az elsőség, hogy egy lépéssel közelebb lenne a Final Four. Viszont az sem baj, hogy egy meccsel többet játszunk, legalább nem esünk ki a ritmusból. Nem szabad számolgatni, mindenkit meg kell vernünk, hogy a négyes döntőbe jussunk.

A sportoló arról is nyilatkozott, hogy kerülhetik el a jövőben az ilyen vereségeket:

– Kiderült, szükségünk van időre, hogy regenerálódjunk és felkészüljünk a ránk váró ellenfélből. Nehéz úgy kiállni egy meccsre, ha csupán egy-két napunk van. Ettől függetlenül fel kell vennünk a versenyt, keményen dolgozunk tovább

Forrás: Blikk

Kép: pickhandball.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.