A DERÉK FŐ-CÖFKA HOZZA A FORMÁJÁT: TESZ NAGY ÍVBEN A TÉNYEKRE Egyszerűen elfogadhatatlan, ami az Újpest futballklub háza táján történik. A második legrégebben alapított, nagy hagyományokkal rendelkező klubot egy belga tulajdonos látványosan zülleszti szét. Ezt a magyar futballtársadalom nem nézheti tétlenül, ugyanis ez már nemcsak az Újpestről szól, hanem az egész magyar labdarúgásról és annak állapotáról. Mert miről van szó? Az Újpest FC-t Roderick Duchatelet 2011-ben …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék fő-CÖFka, miért pont a foci kapcsán ne hazudna

A párt központi napilapja vezető írásaként hozta a derék Fricz megmondó zember narratíváját

Akik szoktuk olvasni irkodmányait csak legyintünk: business as usual. A tényeket semmibe vevő, hazug rosszindulatú fröcsögés.
„Egyszerűen elfogadhatatlan, ami az Újpest futballklub háza táján történik. A második legrégebben alapított, nagy hagyományokkal rendelkező klubot egy belga tulajdonos látványosan zülleszti szét.” – írja, sőt hogy növelje a hiteltelenséget hozzáteszi: „Ezt a magyar futballtársadalom nem nézheti tétlenül, ugyanis ez már nemcsak az Újpestről szól, hanem az egész magyar labdarúgásról és annak állapotáról.”.
Nos a dolog úgy áll, hogy mikor 11-ben megvette a belga klubbot valóban megmentette az évek óta csak vergődő klubbot. Sőt azóta „ a csapat két Magyar Kupát, egy Szuperkupát nyert, és egy bajnoki bronzérmet szerzett”, kis túlzással – ha letekintünk a hazai színvonaltól – fénykorát élte a klub.

Nos akár a derék CÖF-káról is mondhatta volna egy interjúban a klub-tulaja: „ha valaki újpesti kötődésűnek vallja magát, közben szándékosan árt a klubnak. S ezt azért, hogy saját magának „dicsőséget” vagy anyagi hasznot szerezzen.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.