IGENCSAK BALJÓS ÁRNYÉK!!! A koronavírus-járvány miatt törölték az Arab Emírségek országúti kerékpáros-körversenyének utolsó két szakaszát – közölte több résztvevő csapat. A Jumbo-Visma például Twitteren számolt be erről, hozzátéve: mielőbbi gyógyulást kíván a fertőzötteknek. Az Asztana is azt írta, a két záró etap törléséről értesültek, ám még várják a hivatalos közleményt. A szervezők ugyanakkor még nem tettek bejelentést. Ugyanakkor a cycling-news.com beszámolója szerint a verseny főhadiszállásának tekinthető Crowne Royal Plaza Hotel szállodát csütörtökön lezárták, és nem engedték ki az ott elszállásolt kerékpárosokat, csapattagokat, újságírókat, versenyszervezőket, és azonnal orvosi ellenőrzéseket végeztek rajtuk.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igencsak baljós árnyék

cyclingweekly.com: UAE Tour abandoned over coronavirus fears

A verseny közvetítése során a derék EUSP magyar közvetítői – akik egyébként még a saját maguk gyenge és elítélendően undorító módját is mélyen alulmúlva (az csak egy dolog, hogy az objektivitás látszatát is kerülve szorítanak a kedvenceikért, de szabályosan kiröhögik a világ egyik legnagyobb bringását, aki isteni csoda, hogy életben van a tavaly nyári horror-balesete után, hogy milyen messze van a csúcstól) idétlenkednek – többször ingerülten osztották ki a nézőket, hogy hagyják őket békén az idétlen aggódásaikkal.
Sokan sokszor aggódtak, a közeljövő versenyei miatt, amiből számos olasz etap is jön, de a Giro sincs messze.
Nos tegnap este jött a hír: „Two suspected cases of the virus were reported in the riders's hotel, according to one team”



Chris Froome
@chrisfroome


6 h
It’s a shame that the #UAETour has been cancelled but public health must come first. We are all awaiting testing and will remain at the hotel until further notice. I hope those affected make a speedy recovery and there aren’t any further cases #coronavirus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.