Nem tetszett a polgármesternek, hogy a csapat csak úgy ette a város pénzét.

Lemondott a Győri ETO elnöke, miután a polgármester komolyan kiosztotta a klubot

Lemondott a Győri ETO futballcsapatának elnöke, Mányi József miután Győr polgármestere, Dézsi Csaba András megvonta a város támogatását a klubtól.

Dézsi egy zártkörű beszélgetésen mondta Mányinak, hogy a másodosztályú csapat teljesítménye nem érdemel 290 millió forintos támogatást a várostól. A polgármester később azt írta:

„Ezt a lelketlen, szívtelen, munkának nem nevezhető teljesítményt nem vagyok hajlandó pénzzel honorálni. Ha ezt munkának nevezném, amit a győri ETO színeiben futballozó emberek manapság produkálnak a pályán, az sértő lenne azokra a győri dolgozó emberekre, akik munkával keresik meg nap mint nap a kenyerüket."

Mányi erre reagálva jelentette be lemondását a klub honlapján. Az exelnök azt írta, 2017-ben egy csődtömeget vett át, amit rendbe tett, lerakta az ETO gazdasági alapjait.

„Akkor sem mondta meg senki, hogy ezt hogyan kell csinálni, senki nem adott tanácsokat és senki nem kérdezte meg, hogy segíthet-e. Engem az ETO-hoz nem küldtek, én saját akaratomból jöttem ide és most saját akaratomból távozom."

Mányi szerint a klub a város támogatása nélküli is működni fog.

„Véleményem szerint az ETO nem a jelenről szól, nem a ma ott futballozó emberekről és legkevésbé szól az én személyemről. Az ETO egy 116 éves klub, amely Győr város történelmének a része a sikereivel és a kudarcaival együtt."

Forrás: Index
Kép: Oxygen Hírügynökség

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eddig se kellett volna a város, alapvetően más célokat szolgàló, pénzét erre költeni. Inkább azt mondanám, hogy ezzel és most állt helyre a világ rendje.
Edmond Dantes
Most kezdem megérteni a győri polgármestert,hogy nem akarja feladni az orvosi tevékenységét.Még egy ilyen szöveg a magyar fociról és a vezér ráküldi a pit bulljait.Borkai csak a kurvákat basz...gatta,de ez a focistákat,ez tűrhetetlen!!! Rossz választás volt,jöjjön vissza a kurafi.
Lepényleső
Most hallható először hogy fydes káder állítása szerint a futball egy lelketlen teljesítmény?
Milyen lehet valójában,ha ez a kritika egy őszinte,de avatott,visszafogott vélemény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.