HIÁBA NO MI TÉNYLEG FEJLETTEBB TÁRSADALOM VAGYUNK Szabados Gábor sportközgazdász szerint a top labdarúgó-bajnokságokban akár csõdhullám is jöhet a bevételkiesések miatt. A koronavírus-járvány a hétköznapi élet mellett a sport világát is teljesen felforgatta. Szabados Gábor sportközgazdász szerint az elmaradt vagy zárt kapus versenyek, mérkőzések miatt az eddigi gazdasági károk is több milliárd euróra tehetők, ugyanakkor még nem lehet látni a történet végét. A top öt labdarúgó-bajnokságban a kisebb csapatok csődbe is mehetnek, ha tovább tart a fennálló helyzet, de a sztárklubok is jelentős veszteségeket kell, hogy elkönyveljenek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Íme a bizonyosság egy kétséges dologról

Ártunk és qurmányunk propagandája ezerrel nyomatja, hogy mi egy fejlettebb társadalom vagyunk, mint a rothadó nyugat

Egy mondás szerint a bajban ismerszik meg a barát (én ezt másképp gondolom; aki a bajban melléd áll az csak jó-ember, a barát veled örül a sikeridnek is), de a bajnak vannak olyan katalizátori szerepei is, hogy sok mindenről rántja le a leplet.
Napjainkban is sok minden hangzatos dumáról és vélekedésről derült ki ártunk és qurmányunkról, meg a pribékjeiről, hogy kicsodák valójában. Jellemzően azt bizonyítván, hogy ALKALMATLANOK!!!
Azonban annak dumának, hogy a vesztébe rohanó nyugatnál előbbre járunk, akad egy valósnak bizonyult momentuma. A foci!!!
Azt írja az újság, hogy: „Szabados Gábor sportközgazdász szerint a top labdarúgó-bajnokságokban akár csõdhullám is jöhet a bevételkiesések miatt.”!
Nos ez ránk nem vonatkozik, s nem csak azért mert erős túlzás lenne az NBI-t topnak nevezni. Talán a jegykezelők pénzén való spórolás is nagyobb lehet, mint a bevételkiesés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.