Ez történt csütörtökön. 2021-ben Wimbledon és a US Open közé tennék az olimpiát. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a jövő évre is július-augusztusi olimpiarendezésről egyeztet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel és más sportági szövetségekkel, miután a koronavírus-járvány miatt kedden elhalasztotta a tokiói játékokat. Ezt John Coates, a NOB tokiói szervezéssel foglalkozó koordinációs bizottságának vezetője nyilatkozta csütörtökön a japán Jomiuri című lapnak. Hozzátette: a remények szerint négy héten belül sikerül dönteni az új időpontról. Coates elmondta azt is, hogy jövőre a július 11-én záruló wimbledoni teniszbajnokság és az augusztus 30-án rajtoló US Open közé terveznék a tokiói játékokat.

(Forrás: eurosport.hosszabbitas.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elsőre még el is lehetne gondolkodni rajta,

azonban azt kell mondjam, hogy még a TV-nézőknek is nagyon más lenne

Az az igazság, hogy lehetséges bennem van a hiba, hogy míg a zártkapus fociról – főleg nem arról, ami ezen a címen nálunk folyik – nincs elrettentő véleményem a francia sportminiszter Roxana Maracineanu ötlete kiakasztott. „A politikus egy rádióinterjúban felvetette, hogy nézők nélkül kerülhetne sor a sportág legrangosabb viadalára. Az emberek könnyebben otthon maradhatnak, ha tévében nézhetik az eseményt, amelynek szakaszai során több százezren szoktak tolongani az utcákon.”. Nem, nem tévedsz Wazze a Tour-a gondolt.
Nos nem tudom igazából megítélni, hogy azok számára, akik csak TV-ből ismerik mennyire átérezhető, de meg kell nyugtassak mindenkit, hogy biztos vagyok benne, hogy az egésznek nagyon más lenne hangulata a TV-n keresztül is.
Talán nem túl elvont ajánlani, hogy nézze vissza valaki – aki ezt nem érti – az idei tavasz egyik szenzációs támadást az idei UAE-tour 3. szakaszán (25 February 2020 – Al Qudrah Cycle Track to Jebel Hafeet, 184 km (114 mi)[9]), ahol Adam a Yates ikrek „kisebbike” több mint egy perccel oktatta a nem éppen tartalékos mezőnyt!


(https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/liv...

S utána esetleg nézzen meg egy európai kopasz hegyet, pl. Mont Ventoux –t


(https://i.ytimg.com/vi/gSgDbm8L8lU/maxresdefa...

Ami pedig a helysíni dolgot illeti, bár nehéz elhinni, de különös varázsa van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.