A koronavírus miatti pénzkiesés lehet ennek az oka.

Ez is eljött: a Real Madridnak már nem is kell Ronaldo

Ami nemrég még teljesen abszurdnak tűnt, akár valósággá válhat: a koronavírus-járvány okozta válság után a Juve állítólag csak úgy maradhat talpon gazdaságilag, ha radikális lépésre szánja magát. Akár a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo eladására is rákényszerülhet…

Természetesen azonnal felvetődött, hogy a portugál zseni visszatérne a Real Madridba, csakhogy a spanyol klub a hírek szerint nem gondolkodik a megszerzésében. Legalábbis így tudja a madridi Marca, amely azt állítja, jelen helyzetben a Real sem tudná kigazdálkodni a futballista évi 31 millió eurós, azaz hozzávetőleg 11 milliárd forintos fizetését. Az újság szavazásából egyébiránt az derült ki, hogy a szurkolók 58 százaléka visszahozná…

Noha „szakmailag” megszenvedte CR hiányát a Real, úgy fest, elmarad a sikersztori folytatása, vagyis nem lesz második felvonás. Persze Ronaldót aligha kell félteni, ha igazak is a torinói távozásáról szóló pletykák, lehet menekülőút számára.

A Manchester United vagy a Paris Saint-Germain.

Forrás: 24.hu

Kép: MTI/ EPA/MATTEO BAZZI 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Évek óta pusztán a nevéből él.
És úgy könnyű, hogy egy fél csapat a zongoracipelője, akiknek az a dolga, hogy aládolgozva, őt hozzák helyzetbe.
Zsopiale
A világ egyik legjobb sztárcsapata, ahol ügyeletes zseni világsztárok jönnek mennek, oda még jó hogy nem fér be egy kiöregedőben levő hajdani szuperklasszis, aki még őrzi persze hírnevét, de már a szakmai kvalitásai napról napra kopnak... korán kezdte, szét lett hajtva... közel 20 éve tartja a szintet minden nap ki van hajtva maxra az ember... mindent vállalt mindigis, mindig elöl volt, semmit nem hagyott ki... nem lehet már elvárni tőle a top szintjét... már a Rea időszakban látszott hogy bizonyos paraméterekben megy egyre lejjebb ahogy már átlépett 20-as évei második felébe (pl szabadokat már nem tudott eredményesen lőni szinte egyáltalán, amiben még nem sokkal előtte a MU-ben tarolt)... Most meg már elmúlt 35, zseniség ide vagy oda (amit mindigis sokan vitattak persze) ilyen játékosért, legyen bármekkora név, legyen bármily szinten tartott (és aztán CR-nél erre nem lehet panasz) akkor sem adnak már top árat... max ár alatt, félár körül veszi meg top elit csapat, sajnos ilyen box, ilyen az üzlet és ilyen az idő vasfoga...
rokker33
@namihami: @Zsopiale: Azért nem gondoljátok komolyan amit ide firkáltatok?? Ronaldo még mindig sztár focista kimagaslóan a legjobb az eredményeit a mai fiatal focisták meg sem tudják közelíteni! Azért nem veszik meg mert nincs rá pénzük az évi 30 millió euró nem kis összeg most hogy minden leállt nem jön be nagy bevétel.Ha nem volna ilyen probléma mint a korona vírus nem adnák el!!Miért adnának el egy olyan focistát ami nagy bevételt hoz a konyhára!! ??
rokker33
@namihami: @Zsopiale: De ha most azonnal abba hagyja a focit és nem csinálna semmit akkor is élete végéig a jogdíjakból reklámokból és a felhalmozott euro milliôkbôl úgy élhet mint ha még aktívan futballozna még az unokái is milliomosként fognak élni!!
namihami
@rokker33: 1. 14.01: Azt írod, hogy ""hoz a konyhára"". Biztos, hogy ma is behozná, még a járványtól függetlenül is, azt az összeget, amit fizetnek neki?
2. 14.06:: Na látod, ezt tartom a ""sport"" másik nagy problémájának. mert nem azt mondom, hogy minimálbéren játsszanak (bár a hazai ""focisták"" elég necces esetnek számítanak), de ez az iszonyú aránytalan jövedelem (számomra) irritáló. A kinti fizetések talán kevésbé zavarnak, ugyanis azt nem egy focibuzi (bocs) miniszterelnök, mint a saját hobbiját, finanszírozza. Azoknak a jövedelme a kinti innen-onnan származó helyekről jön össze. Nem hazai adóforint.
3. És nem mellékesen, szeretem és (a hazait nagyon módjával), de nézem a focit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.