Élelmiszerboltban dolgozik Kevin Krawietz, aki párosban megnyerte tavaly a francia nyílt teniszbajnokságot.

Az Andreas Mies oldalán Párizsban diadalmaskodott német párosspecialista a koronavírus-járvány alatti szünetben nézett hasznos elfoglaltság után München közelében.

Április eleje óta 450 eurós heti bérért egy diszkontban dolgozom. Polcokat töltök fel, kiürült dobozokat viszek vissza a raktárba, és fertőtlenítőszerrel fújom be a bevásárlókocsikat a bejárat előtt. A kasszába azonban még nem mehetek

– mesélte a 28 éves játékos, aki egy éve a Roland Garros megnyeréséért 290 ezer eurót (101 millió forint) kapott.

Élelmiszerboltban dolgozik a Roland Garros bajnoka

A páros világranglistán jelenleg 13. Krawietz elmondta, különengedéllyel edzhet egy csarnokban heti három-négy alkalommal, ezenkívül görkörcsolyázással tartja formában magát.

A sportág eseményei március eleje óta szünetelnek a járvány miatt, és leghamarabb július közepén kezdődhetnek meg ismét.

Cikk- és címlap: AFP

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a sportoló legalább nem a magyar ""futbalbajnokság"" szereplőitől tanulja el a követelőzést. Nincs bajnokság, nincs foci (az egyébként se szokott lenni), de a pénzüket nem nagyon engednék csökkenteni.
A bajnokság leállt, vis major eset van. A teljes brancsot szélnek ereszteném. Amíg ismét nem kap szerződést, addig éljen az eddigi jövedelméből. Az se volt dolgozói juttatás méretű. Talán jutna belőle szűkebb napokon is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.