A címvédő MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének szombaton, zárt kapuk mögött játszott első mérkőzésén, így előnyösebb helyzetben várja a visszavágót.

Lendületesen, ugyanakkor sok hibával csaptak bele a küzdelembe a játékosok, majd néhány perc elteltével úgy tűnt, inkább a Fehérvár irányítja a játékot. A vendégcsapat erőfeszítéseinek hamar meg is lett az eredménye, még negyedóra sem telt el, amikor egy szabadrúgás után Pátkai érdekes mozdulattal, szinte ülő helyzetből fejelt a hazaiak kapujába.

Ezután is a fehérváriak voltak veszélyesebbek, de csak a félidő hajrájáig, amikor a kövesdiek nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, ám csak kapufáig jutottak.

A fordulás után kiegyenlítettnek tűnt a játék, de a vendégek többször kerültek gólhelyzetbe, ugyanakkor a legnagyobb lehetőség a hazaiak előtt adódott. A folytatásban a Fehérvár valamelyest ráült az eredményre, miközben a Mezőkövesd egyre inkább erőre kapott, és többször került Kovácsik kapuja elé.

A hajrában egy szöglet után a vendégek védelmi hibáját kihasználva sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak, akiknek a keddi visszavágón mindenképp gólt kell majd szerezniük Székesfehérváron, hogy legyen esélyük a döntőbe jutásra.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hihetetlen...,,hogy én ezt mennyire leszarom..!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.