Az országúti kerékpárosoknál augusztustól novemberig szinte megállás nélkül tekernének a versenyzők, ha a járványhelyzet ezt megengedi. Más kérdés, hogy mi lesz a sportággal hosszabb távon, mert egyre több szereplő szerint fontos változásokra lesz szükség.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cím bornírtsága a legkisebb baja

Az index sportosai ismét megcsillogtatták legendás tudatlanság, tájékozatlanság és utána-járás béli hiátus-kombójukat

Mondanom sem kell, hogy szó sincs arról, hogy „augusztustól novemberig szinte megállás nélkül tekernének a versenyzők”. Csak és csupán arról van szó, hogy ebben az időszakban szinte folyamatosan lennének versenyek. Mármint az elit kategóriákból is (lévén egy igencsak népszerű sortról van szó, ahol a különféle kategóriákban egyébként is szinte folyamatosan vannak a versenyek). A dolognak az igazi vesztesei a sport-csatornák – amiről a derék firkász még csak említést sem tesz -, lévén ilyen volumenben nem tudnak bringát közvetíteni, s ha tudnának is reklámmal finanszíroztatni végkép nem lehet!
A cikk legsötétebb része – nem mintha a többi sokkal jobb lenne; ahogy az EUSP szpíkerek szokták volt mondani az olasz sajtó valós értéke szintű oldaltöltő pletykák katyvasza – a finanszírozásról szóló rész.
A dologban is külön kiemelendő – egyébként szokásos blődli - a csapatok elégtelen finanszírozásának kérdése. Amiben a l4egszebb, hogy a folyamatos rinyálás közben egyetlen elvben megvalósítható ötlet az az, hogy korlátozzák a Sky illetve Ineos pénzügyi lehetőségeit.
Tudom, hogy más mércék is vannak, de meg kell jegyezzem igencsak érdekes lenne, ha az ASO pl. a TdF eredmények (az elmúlt 8 évből 7-ben ők nyertek) alapján osztana pénzt a csapatoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.