Iain Lindsay brit nagykövet meghívására csatlakozott egy jótékonysági futólánchoz a külgazdasági és külügyminiszter, amelynek teljesítéséhez 18 és fél kilométerrel járult hozzá, miután munkája végeztével hazafutott. A 221 kilométeres távval rászoruló gyerekeket támogatnak – írta a Facebookon Szijjártó Péter.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem ez ugrott be

A párt központi napilapja számolt be a dologról

A „Szijjártó Péter hazáig futott munka után – Nézze meg!” című cikk adja közre a derék külgarázda FB bejegyzést. Ünnepelvén, hogy „Iain Lindsay brit nagykövet meghívására csatlakozott egy jótékonysági futólánchoz a külgazdasági és külügyminiszter, amelynek teljesítéséhez 18 és fél kilométerrel járult hozzá, miután munkája végeztével hazafutott.”!
Schirilla György magyar szupermaratonista, hosszútávúszó és kerékpárversenyző, 1967-ben 32 nap alatt futotta le a Budapest és Moszkva közötti 2216 kilométeres távolságot.
Akkoriban járta – na jó, hanem is annyira, mint manapság egyesek mesélik, csak suttogva – a mondás: Miért tette? Hogy megmutassa a szovjeteknek, ha nagyon akarnák egy hónap alatt gyalog is hazamehetnének! =))
csipetke
A lányomék szíjjártóék környékén laknak,így tudom,hogy mikor a magyar zseléipar fellendítője éppen futkározik,két tucat testőr követi,akiket mi fizetünk évi 500 milláért.Mitől félnek ezek ennyire?De féljenek is.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.