Méghozzá az MLSZ felkérésére.

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség engem kért fel, hogy szerdán átadjam a Magyar Kupa döntőjét követően a trófeát

– reagált az azonnali kérdések és válaszok órájában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Stummer János jobbikos képviselő kérdésére, amely azt firtatta, hogy a miniszter miért is vett részt zárt kapus futballmérkőzésen a járványhelyzet idején – írja az Index.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, miközben a keddi Honvéd–MTK Magyar Kupa-elődöntő zárt kapus mérkőzés volt, csak néhányan nézhették meg a meccset a Puskás Arénában, a kevesek között volt Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs válogatott futballista is. Stummer János jobbikos képviselő arról kérdezte a Házban a minisztert, hogy

hogyan jutott erre ideje, és hogyan volt lehetősége aközben, hogy Magyarország egy minden eddiginél kiszámíthatatlanabb, nehezebb járvánnyal, és a koronavírus okozta válsággal néz szembe.

Szijjártó válaszában azt rótta a szemére az ellenzéki képviselőnek, hogy ő vajon segített-e egyetlen egészségügyi felszerelés, vagy lélegeztetőgép beszerzésében is Magyarország, a magyar egészségügy számára.

Ezt követően jelentette be Szijjártó, hogy

nemcsak eddig vett részt meccseken, de a szerdai kupadöntőn komoly szerephez is jut, méghozzá az MLSZ felkérésére.

Az Index emlékezet, a május 27-i kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a szurkolók kimenjenek a meccsekre, így a kispesti és a mezőkövesdi drukkerek is jelen lehetnek a szerdán 20.00 órakor kezdődő férfi Magyar Kupa-döntőn. A jegyértékesítés kedden indult el, csak online lehet belépőkhöz jutni, egy személy pedig csak négy jegyet vásárolhat egyszerre. A legolcsóbb, 4. kategóriás jegyek 1500, míg a legdrágább jegyek 4000 forintba kerülnek.

Forrás: Index

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kolnidre
Ugy látszik Fidez Kispestnek kell megnyerni a kupát.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
ómió
Hogyhogy nem a Böszmét kérték rá fel? Féltek, hogy lába kél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.