PEACE a neve a Buffetlibre és az Amnesty International új, nemzetközi zenei kampányának. A békeprojekt keretein belül több mint 50 országból számos előadó és DJ fog össze, hogy zenéjükkel támogassák az Amenesty International emberi jogokért folytatott küzdelmét.

Forrás: realinstant.net
Feltöltő: realinstant
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nemvagyokhelikopter
Valahol jó ez a kezdeményezés, persze, de akkor is az embereknek kell csinálniuk valamit, hogy változzanak a dolgok a világban, mondjuk, amit te mondasz peterkol az is egy lehetőség, de szerintem ezen túlmenően is a hétköznapokban jobban oda lehet figyelni egymásra és összefogással minden megoldható, akár ez, akár más, csak tudni kell egyetérteni, és akkor hatalmasra nőhet az emberek ereje, a közösségeké, akik alapvetően meghatározó befolyással vannak a kormányokra, vezetőkre, csak tudni kell ezt megtalálni és használni is.
Igen, ez a figyelemfelkeltés talán hozzájárulhat ilyen gondolatok felkeltéséhez, erre mindenképpen jó lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.