Egy 12 éves, terhes román lányt is kimenekítettek annak az angliai bűnbandának a kezéből, amelynek tagjait tegnap letartózatta a brit rendőrség.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Itt bovebben lehet olvasni az ugyrol, bar angolul: www.dailymail.co.uk/news/article-1320046/Pregnant-12-year-old-Roma-raid-Six-arrests-child-trafficking-ring-smashed.html?ito=feeds-newsxml itt kevesbe bovebben, magyarul: nol.hu/mozaik/szaz_koldulasra_kenyszeritett_roman_gyerekre_bukkantak_londonban A lenyeg, hogy a hiresen gyerekszereto es csaladcentrikus ciganyok lenyegeben eladtak a sajat purdeikat az angliai bandanak, akik lopasra es koldulasra kenyszeritettek oket /mert ugye onszantukbol sosem tennenek ilyet/, aztan beszedtek toluk a jattot.
csikknorisz
Es az angol cikkben az is benne van, hogy nem ezert tartoztattak am le mindet! 8-bol 3-at csalasert, mert jogosulatlanul allami tamogatast vettek fel a gyerekek utan. Hiaba, a cigany mindenhol cigany, ingyenelok, bunozok.
Zsoel
@csikknorisz: Persze. És ezek viselkedése alapján ítélnek meg bennünket magyarokat külföldön.
farczadi
@Zsoel: és akkor mit mondjak én, akire esetleg odakint még azt is rásüthetik, hogy "román"?
Zsoel
@farczadi: Mást nemigen tehetsz, mint hogy minden előítéletes külföldinek egyenként elmagyarázod a tényállást... sok kicsi sokra megy, aztán majd idővel hátha felvilágosulnak.
farczadi
@Zsoel: hidd el, nem csak az én, de sok-sok barátom tapasztalata: nem is értik, és nem is érdekli őket. ezért, amikor ezelőtt vagy 10 évvel Törökországba utaztunk, mádzsárok voltunk, és nem mondtuk, hogy ja, amúgy meg Erdélyben, Romániában élünk. a mádzsárt ugyanis szerették. a románt nem. Szémi, akinél 5 napig laktunk, folyton magyarázta: törkis pipöl, mádzsár pipöl tugedör. mármelád. aztán széttárta a kezét, jelezve, hogy amikor eljött az idő, ki-ki ment a maga útjára, a magyar ide, a török oda

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.