Tehát nem Jolán, a pénztáros és Zsolti a segédmunkás került be a villába, hiszen ők nem tudnak akkora, műsort csinálni, mint azok, akiknek korábban is azzal telt a mindennapjuk, hogy embereket szórakoztatnak – legalábbis erre lehet következtetni az RTL Klub lépéseit figyelembe véve.

Forrás: omg.nolblog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Kereskedelem ide-vagy oda, nem értem miért kell ilyen mocskot, ordenáré szemetet csinálni, ahol ilyn semmit érő emberek viselkedését adja közszemlére a csatorna. Csak annyit látok belőle, amit a reklámok alkalmával bejátszanak, mert kategórikusan nem nézem, de ég ez is sok. Egy szemét, mocsok, ócska gané! Szívem szerint olyanokat írnék, hogy úgy is moderálnák.
halsáska
Ritka állatság ennyi BARMOT ősszezárni !!Egy hónapmulva felét kirugják a másikfele kimegy magátol !Aki túléli ,nikotin ,vagy alkohol mérgezéstől pusztul meg !
halsáska
@stirlitz: Pár tiz millát itt is letudnak nyulni a BIBSIK !!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Na, most akkor elmondanám, hogy az első VV azzal lett beharangozva, hogy tök ismeretlen emberek, a legkülönbözőbb területekről kerülnek majd össze.
A műsor érdekességét épp az adta volna, hogy kívűl állóként lehet megfigyelni, hoogyan tudnak egymáshoz alkalmazkodni-vagy nem, hogyan tudnak együtt működni feladatokban-vagy nem, egyáltalán egy mesterkélt össze zártságban hogyan működnek az emberi kapcsolatok-vagy nem!!!! Már akkor is baromságnak tartottam, de legalább nme volt ennyire ordenáré és mesterkélt, valamint nem volt előre megírt forgatókönyv, kitalált karakterek!
Mi az, hogy most előre megírt forgatókönyv alapján kell a nézőnek lerágni a körmét izgalmában? Tele van olyan emberekkel a műsor, akiket az utcán le se köpnénk.....
Na, erről ennyit, még szerencse, hogy lehet mást is nézni, mert se a hájas, virsliszájú, elmeroggyant Szandikára, se a többi IQ bajnokra, meg f@szverő állatkirályra nem vagyok kíváncsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.