Kis híja volt, hogy az évezred balekja címét megkapja – de megúszta.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farczadi
@ila51: ehhez annyit, hogy életemben egyszer nyertem a lottón. szilveszteri húzásra nagymamám adott pénzt, nekem meg az öcsémnek. és kijött nekem is annyi szám, már nem emlékszem pontosan, hogy harmadik vagy második kategóriás nyeremény összejöjjön. akkoriban azonban más volt a rendszer, kihúztak vagy 18 vagy 24 számot, és hármat kellett eltalálni. talán könnyebb volt nyerni akkor, mint most
Zsoel
@farczadi: Nem értesz meg engem... Megint csak azt tudom mondani: látatlanban persze, hogy én is azt mondom, ide a 600 ezer euróval (nincs olyan hülye a Földön, aki ne így vallana). De ha már egyszer a zsebemben volt 9 millió, és 8 millió 400 ezer huss! kirepül belőle, az már egészen megváltoztatja a leányzó fekvését. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nem vagyok különösebben zsugori, pénzéhes ember (inkább csak takarékos).
farczadi
@Zsoel: abból a szempontból igazad van, hogy ha 9 millió nyernék, az életben ettől arrafele már csak azzal foglalkoznék, amit szeretek. viszont annak is nagyon tudnék örülni, ha velem együtt még 14 barátom nyerne 600 ezret, képzeld el, milyen bulit tudnánk csapni
Zsoel
@farczadi: Elképzeltem. Nos, akkor újévi jókívánságként szívből kívánom, hogy nyerjetek mind a 15-en 600-600 ezer eurót. :)
farczadi
@Zsoel: kösziii!... :) mondasz egy számot? :)
farczadi
@Zsoel: na, szóval nem kell a 600 ezer... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.